Mitsubishi Pajero rijden

Met de Mitsubishi Pajero kunt u makkelijk het zwaarste terrein trotseren. Het is een echte SUV met volwaardige 4WD aandrijving. Het robuuste design komt heerlijk avontuurlijk over, met 18 inch velgen en het reservewiel achterop de carrosserie. Het trekvermogen van de Pajero kan maximaal 3.500 kg zijn. Daarnaast kent de Mitsubishi veel verfijnde details in het interieur, met zachte dashboardpanelen, luxe stijlkleuren en optioneel een Rockford Fosgate-audiosysteem.

Mitsubishi Pajero kleuren die u kunt bestellen

Mitsubishi heeft de volgende lakkleuren leverbaar voor de Pajero: Diamond Black, Cool Silver, Granite Brown, Fairway Green, Eiger Grey, White en Silky White. U kunt alle kleuren modellen van de Pajero direct bestellen bij onze Mitsubishi-dealers.

Mitsubishi Pajero Instyle met opties leverbaar

Wilt u op avontuur met de nieuwe Mitsubishi Pajero? U kunt alle Pajero uitvoeringen kopen via onze officële Mitsubishi-dealer Vireo Auto. Stern biedt tevens mogelijkheden voor Mitsubishi lease, financiering en verzekering. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde Mitsubishi garage, zoek niet verder dan de Vireo Auto werkplaatsen. U kunt bij Stern terecht voor alle Mitsubishi producten, service en onderhoud.

Mitsubishi Pajero voorraad

Lease een Pajero bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Pajero bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Pajero bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Mitsubishi Pajero

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mitsubishi Pajero privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Mitsubishi Pajero onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mitsubishi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mitsubishi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen