Mitsubishi Space Star rijden

Een compacte auto en toch met een comfortabel interieur met 5 zitplaatsen. De Mitsubishi Space Star behoor tot de zuinigste auto’s in zijn segment en is standaard al met een flinke uitrusting verkrijgbaar. De Mitsubishi Space Star is ook het toonbeeld van veiligheid met diverse airbags, hulpsystemen voor het rijden en remmen en een bandenspanningscontrolesysteem. Een geweldig compacte auto om overal mee naartoe te nemen.


Standaard uitrusting

Mitsubishi Space Star carrosseriekleuren

De Mitsubishi Space Star is in Polar White, Cerulean Blue, Majestic Red, White Pearl, Starlight Silver, Titanium Gray of Cosmos Black te bestellen bij de Mitsubishi-dealers van Stern.

Mitsubishi Space Star motoren

De Mitsubishi Space Star kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 1.0 liter 5-versnellingsbak - 52 kW / 71 pk
  • 1.0 liter Cleartec - 52 kW / 71 pk
  • 1.0 Cleartec CVT - 52 kW / 71 pk
  • 1.2 Cleartec 5-versnellingsbak - 59 kW / 80 pk
  • 1.2 Cleartec CVT - 59 kW / 80 pk

Mitsubishi Space Star Entry, Bright, Instyle en meer uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Mitsubishi Space Star kopen bij onze officiële dealer, Vireo Auto. Geeft u de voorkeur aan een Mitsubishi Space Star lease, financiering of verzekering? Stern helpt u graag verder. Ons mobiliteitspakket biedt een groot aantal financiële diensten en aanschafopties aan. Voor gespecialiseerd Mitsubishi-onderhoud verwijzen wij u graag naar de Vireo Auto werkplaatsen.

Mitsubishi Space Star voorraad