Mitsubishi Space Star rijden

Een compacte auto en toch met een comfortabel interieur met 5 zitplaatsen. De Mitsubishi Space Star behoor tot de zuinigste auto’s in zijn segment en is standaard al met een flinke uitrusting verkrijgbaar. De Mitsubishi Space Star is ook het toonbeeld van veiligheid met diverse airbags, hulpsystemen voor het rijden en remmen en een bandenspanningscontrolesysteem. Een geweldig compacte auto om overal mee naartoe te nemen.

Meer informatie

Mitsubishi Space Star carrosseriekleuren

De Mitsubishi Space Star is in Polar White, Cerulean Blue, Majestic Red, White Pearl, Starlight Silver, Titanium Gray of Cosmos Black te bestellen bij de Mitsubishi-dealers van Stern.

Mitsubishi Space Star motoren

De Mitsubishi Space Star kan geleverd worden met de volgende motoren:

 • 1.0 liter 5-versnellingsbak - 52 kW / 71 pk
 • 1.0 liter Cleartec - 52 kW / 71 pk
 • 1.0 Cleartec CVT - 52 kW / 71 pk
 • 1.2 Cleartec 5-versnellingsbak - 59 kW / 80 pk
 • 1.2 Cleartec CVT - 59 kW / 80 pk

Mitsubishi Space Star Entry, Bright, Instyle en meer uitvoeringen leverbaar

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Mitsubishi Space Star kopen bij onze officiële dealer, Havik Auto. Geeft u de voorkeur aan een Mitsubishi Space Star lease, financiering of verzekering? Stern helpt u graag verder. Ons mobiliteitspakket biedt een groot aantal financiële diensten en aanschafopties aan. Voor gespecialiseerd Mitsubishi-onderhoud verwijzen wij u graag naar de Havik Auto werkplaatsen.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mitsubishi Space Star Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mitsubishi Space Star kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mitsubishi  leasen

Voordelig een Mitsubishi Space Star leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mitsubishi Space Star leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »