Rijden in de Nissan Evalia

De Nissan Evalia is een geweldige gezinsauto met alle voordelen van de Nissan bestelauto lijn. De Evalia is groot, stevig gebouwd en voor een aantrekkelijke prijs te koop. Dat komt omdat het interieur volledig op veiligheid en comfort is gericht. De standaard uitvoering is zeer overzichtelijk en biedt veel opties om tot een zeer luxe gezinsauto uit te groeien. Dat neemt niet weg dat u voor de scherpste prijs als een Nissan Evalia met ongelofelijk veel bagageruimte heeft.

Meer informatie

Nissan Evalia motoren

De Nissan Evalia kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 1500 cc turbodiesel - 66 kW / 90 pk
  • 1500 cc turbodiesel - 81 kW / 110 pk
  • 1600 cc benzinemotor - 81 kW / 110 pk

Nissan Evalia kleuren die u kunt bestellen

De volgende lakkleuren zijn direct te bestellen voor de Nissan Evalia: White Solid, Grey Metallic, Black Solid, Blue Green Metallic en Silver Metallic.

Nissan Evalia Visia en Acenta leverbaar

Nieuwsgierig geworden? Bij onze Nissan-dealer, Arend Auto, kunt u alle Evalia uitvoeringen kopen. Geeft u de voorkeur aan een Nissan Evalia lease, financiering of verzekering? Bij Stern kan het geregeld worden dankzij ons brede mobiliteitspakket. Naast de Nissan producten en diensten kan gespecialiseerd onderhoud uitgevoerd worden in de Arend Auto Nissan werkplaatsen. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Nissan Evalia Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Nissan Evalia kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Nissan  leasen

Voordelig een Nissan Evalia leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Nissan Evalia leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »