Nissan Juke rijden

Er zijn meer crossovers op de markt maar de Nissan Juke is altijd uniek gebleven. Deze sportieve crossover heeft een volledig eigen stijl van buiten en van binnen. Met dynamische lijn en een pallet levendige kleuren. De carrosseriekleur keert ook terug in veel interieur en dashboard details. Naast de standaard Nissan Juke is de extra sportieve Nissan Juke Nismo RS ook leverbaar.

Nissan Juke motoren

De Nissan Juke uitvoeringen zijn leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.5 liter dCi - 110 pk
  • 1.2 liter DIG-T - 115 pk
  • 1.6 liter benzine - 94 pk
  • 1.6 liter benzine - 117 pk
  • 1.6 liter DIG-T - 190 pk

Nissan Juke carrosseriekleuren

De opvallende Nissan Juke is ook in opvallend veel kleuren te bestellen bij onze dealers. U kunt de nieuwe Juke rijden in de kleuren Sunlight Yellow, Solid White, Night Shade, Dark Metal Gray, Silver Grey, Force Red, Pearl White, Brilliant Metallic, Ink Blue, Pearl Grey, Solid Red of Black Metallic.

Nissan Juke Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna en Nismo RS leverbaar

Wilt u meer weten over de Nissan Juke of overgaan op kopen? Bij onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto, kunt u verder geholpen worden. Alle Juke uitvoeringen en opties zijn leverbaar via Stern. Tevens bieden wij mogelijkheden aan voor een Nissan lease, financiering en verzekering. Ook kunt u bij de Arend Auto werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Nissan Juke onderhoud.

Nissan Juke voorraad

Nissan Juke privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Nissan Juke bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Nissan Juke bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Juke

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Juke

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Nissan Juke onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten