Nissan Leaf rijden

De Nissan Leaf is een van de eerste elektrische auto’s die wereldwijd in productie ging. De Leaf is een daverend succes geworden en behoort nog steeds tot de beste elektrische modellen met de grootste actieradius. Nissan biedt daarnaast veel standaard luxe aan en een geavanceerde dashboard assistent die meehelpt om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Welke Nissan Leaf kleuren kunt u bestellen?

Nissan Leaf modellen kunnen in diverse kleuren geleverd worden. De volgende carrosseriekleuren zijn te bestellen bij onze Nissan-dealers: Black, White, Magnetic Red, Pearl White, Silver, Dark Metal Grey en Sky Blue.

Nissan Leaf Visia, Acenta en Tekna uitvoeringen leverbaar

Bent u klaar voor de elektrische revolutie? U kunt Nissan Leaf uitvoeringen kopen via onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto. Bij Stern zijn er ook mogelijkheden om een Nissan Leaf lease, financiering en verzekering af te sluiten. Tevens zijn de werkplaatsen van Arend Auto uitgerust met de juiste technologie en kennis om gespecialiseerd Nissan Leaf onderhoud uit te voeren. 

Nissan Leaf voorraad

Lease een Nissan Leaf

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Nissan Leaf

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Leaf

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Leaf

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Nissan Leaf

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Nissan Leaf

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten