Nissan Leaf rijden

De Nissan Leaf is een van de eerste elektrische auto’s die wereldwijd in productie ging. De Leaf is een daverend succes geworden en behoort nog steeds tot de beste elektrische modellen met de grootste actieradius. Nissan biedt daarnaast veel standaard luxe aan en een geavanceerde dashboard assistent die meehelpt om zo efficiënt mogelijk te rijden.

 

Alle Nissan Micra uitvoeringen leverbaar

De Nissan Micra is in alle uitvoeringen leverbaar bij de officiële Nissan-dealers van Stern. De Nissan Micra Visia, Visia+, Acenta, N-Connecta en Tekna kunt u direct bestellen via Stern. Bekijk onze voorraad Nissan Micra modellen maar ook onze Nissan Micra occasions. Een vrijblijvende Nissan Micra offerte is zo aangevraagd. Ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Stern en rijd spoedig in de nieuwe Nissan Micra!

Nissan Leaf voorraad

Lease een Nissan Leaf

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Nissan Leaf

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Leaf

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Leaf

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Nissan Leaf

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Onderhoud Nissan Leaf

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten