Nissan Micra rijden

De Nissan Micra is een geweldige stadsauto met een zeer kleine draaicirkel. Nissan bewijst tegelijkertijd dat klein niet minder hoeft te zijn. Het exterieur van de nieuwe Micra is zeer charmant en met diverse kleuren aan te passen. Ook het interieur voelt luxe aan, met ruime interieurafmetingen en veel handige opbergvakken.

Nissan Micra motoren

De Nissan Micra kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 1.2 5 MT - 80 pk
  • 1.2 CVT - 80 pk
  • 1.2 DIG-S MT - 98 pk
  • 1.2 DIG-S CVT - 98 pk

Welke Nissan Micra kleuren kunt u bestellen?

Alle officiële lakkleuren van de nieuwe Nissan Micra, zijn direct te bestellen bij onze dealers. Dit zijn de kleuren: Dark Red, Tungsten Grey, Pearlescent White, Pacific Blue, Platinum Sage, Ocean Blue, Sapphire Black, Nightshade, Solid White en Silver.

Nissan Micra Visia, Acenta, Connect Edition en Tekna uitvoeringen

Nieuwsgierig geworden of de Nissan Micra uw stadsauto is? U kunt hem in alle uitvoeringen kopen via onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto. Bij Stern zijn er ook mogelijkheden om een Nissan Micra lease, financiering en verzekering af te sluiten. Tevens zijn de werkplaatsen van Arend Auto uitgerust met de juiste technologie en kennis om gespecialiseerd Nissan Micra onderhoud uit te voeren. 

Nissan Micra privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Nissan Micra

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Nissan Micra

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Micra

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Micra

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Nissan Micra onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten