Over de Nissan NV200 bestelauto

De Nissan NV200 is een compacte bestelauto met een klein exterieur en minimale draaicirkel. De laadruimte van 4,2 m3 is echter de grootste in haar categorie. De Nissan NV200 is ontworpen om de meest veelzijdige compacte bestelauto op de markt te worden. Dat is de fabrikant gelukt door veel opties aan te bieden zoals een slim navigatiesysteem en verschillende krachtige maar efficiënte dieselmotoren.

Nissan NV200 motoren

De Nissan NV200 motoren zijn leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.6 liter - 110 pk
  • 1.5 dCi - 90 pk
  • 1.5 dCi - 110 pk

Nissan NV200 carrosseriekleuren

De Nissan NV200 kan in de volgende kleuren geleverd worden: Silver en Red. Nu ook leverbaar als e-NV200, een volledig elektrisch aangedreven Nissan bestelauto.

Nissan NV200 prijs en aanschafopties bij Stern

U kunt de Nissan NV200 kopen en volledig naar wens laten samenstellen bij onze officiële dealer Arend Auto. De Nissan adviseurs helpen u graag verder met een bestelauto op maat voor uw onderneming. Als onderdeel van Stern kunnen zij u ook een Nissan NV200 lease, financiering of verzekering aanbieden. Ons netwerk heeft bovendien werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, dus de laadruimte kan ook volledig geoptimaliseerd worden voor uw onderneming. Stern biedt een totaalpakket producten en diensten voor Nissan-rijders aan. 

Nissan NV200 voorraad

Lease een Nissan NV200

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Nissan NV200

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan NV200

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Nissan NV200 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Nissan NV200 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Nissan NV200 service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens bij Stern

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten