Nissan NV400 rijden

De NV400 is een van de grotere bedrijfswagens van Nissan, maar wel met het comfort van een SUV. Het robuuste design verbergt een interieur en diverse technologieën die rijden meer dan ooit een genot maken. De stoelen in de cabine zijn volledig verstelbaar en geven in elke positie uitstekend zich op de weg. De Nissan NV400 heeft maar liefst 10 laadvolumes beschikbaar, variërend van 8 kubieke meter tot 17 kubieke meter. De NV400 laadruimte behoort tot de meest efficiënte op de markt.

Nissan NV400 motoren

De Nissan NV400 is leverbaar met de volgende motoren:

  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 100 pk
  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 125 pk
  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 150 pk

In welke kleuren kunt u de Nissan NV400 bestellen?

De Nissan NV400 is diverse kleuren leverbaar. De volgende lakkleuren kunt u direct bestellen bij onze dealers: Ice White, Black, Bright Red, Lemon Yellow, Orange, Blue, Iris Blue, Star Grey, Volga Blue en Blue Grey.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Nissan NV400 lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Nissan lease actiemodellen »

Zelf uw Nissan samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”