Nissan NV400 rijden

De NV400 is een van de grotere bedrijfswagens van Nissan, maar wel met het comfort van een SUV. Het robuuste design verbergt een interieur en diverse technologieën die rijden meer dan ooit een genot maken. De stoelen in de cabine zijn volledig verstelbaar en geven in elke positie uitstekend zich op de weg. De Nissan NV400 heeft maar liefst 10 laadvolumes beschikbaar, variërend van 8 kubieke meter tot 17 kubieke meter. De NV400 laadruimte behoort tot de meest efficiënte op de markt.

Nissan NV400 motoren

De Nissan NV400 is leverbaar met de volgende motoren:

  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 100 pk
  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 125 pk
  • 2.3 liter dCi turbodiesel - 150 pk

In welke kleuren kunt u de Nissan NV400 bestellen?

De Nissan NV400 is diverse kleuren leverbaar. De volgende lakkleuren kunt u direct bestellen bij onze dealers: Ice White, Black, Bright Red, Lemon Yellow, Orange, Blue, Iris Blue, Star Grey, Volga Blue en Blue Grey.

Vraag naar de Nissan NV400 prijs en uitvoeringen bij Stern

U kunt de Nissan NV400 kopen en volledig naar wens laten samenstellen bij onze officiële dealer Arend Auto. De Nissan adviseurs helpen u graag verder met een bestelauto op maat voor uw onderneming. Als onderdeel van Stern kunnen zij u ook een Nissan NV400 lease, financiering of verzekering aanbieden. Ons netwerk heeft bovendien werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, dus de laadruimte kan ook volledig geoptimaliseerd worden voor uw onderneming. Stern biedt een totaalpakket producten en diensten voor Nissan-rijders aan.

Nissan NV400 voorraad

Lease een Nissan NV400

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Nissan NV400

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan NV400

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan NV400

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Nissan NV400

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Nissan NV400 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten