In de Nissan Pulsar rijden

De Nissan Pulsar heeft het allemaal: maximale EuroNCAP veiligheidsscore, robuust design van de Qashqai in een compact formaat, innovatieve nieuwe technologie, ruim comfortabel interieur en een efficiënte maar dynamische serie motoren. Nissan heeft veel van de beste technologie uit haar andere modellen, samengebracht in de Pulsar. Het eindresultaat is een hatchback die een zeer groot publiek aanspreekt.

Nissan Pulsar motoren

De Nissan Pulsar kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.2 DIG-T MT - 115 pk
  • 1.2 DIG-T Xtronic - 115 pk
  • 1.5 dCi MT - 110 pk

Welke Nissan Pulsar kleuren zijn beschikbaar?

De Nissan Pulsar kunt u bestellen met de lakkleuren Pure White, Precision Grey, Black, Ultimate Bronze, Cobalt Blue, Silver, Pearl White, Grey of Force Red.

Nissan Pulsar prijs en lease-opties bij Stern

Nieuwsgierig of de Nissan Pulsar ook uw perfecte nieuwe auto is? U kunt alle uitvoeringen van de Pulsar kopen via onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Nissan Pulsar lease, financiering, private lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij de Arend Auto werkplaatsen. 

Nissan Pulsar voorraad

Lease een Nissan Pulsar

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Nissan Pulsar

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Pulsar

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Pulsar

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Nissan Pulsar

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Nissan Pulsar onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten