Nissan Qashqai rijden

Nissan bracht met de Qashqai de eerste crossover op de Nederlandse markt en domineert nog steeds het segment dankzij de nieuwe generatie Qashqai. De Nissan Qashqai heeft wederom een verhoogde zit samen met extra comfort, veel vermogen en een verrassend compact exterieur dat toch zelfvertrouwen uitstraalt. Zoals het een crossover betaamt combineert de Nissan Qashqai het beste van een offroad chassis met een hatchback design. 

‘Urbanproof’ exterieur

Het exterieur van de nieuwe generatie Qashqai is gelijkgetrokken met de Nissan range. De herkenbare Nissan grille kondigt de crossover aan in een strakker exterieur. Verbazingwekkend genoeg is de nieuwe Qashqai nog ruimer geworden zonder van buiten te veel te groeien. ‘Urbanproof’ noemt Nissan het zelf, want met de Qashqai trotseert u al het stadsverkeer vol zelfvertrouwen, dankzij robuust design en veel overzicht met de verhoogde zit. 

Vol gemak en ruimte: Nissan Qashqai interieur

De Qashqai kan tot wel 5 personen comfortabel vervoeren en het interieur is nu nog ruimer dan voorheen. Al met de standaard uitvoering krijgt u een luxe interieur geleverd met hoogwaardig leder en een innovatief TFT-scherm. U krijgt er meteen zin van om te rijden! U start de auto met een druk op de knop en kunt met stuurwielbediening uw favoriete muziek selecteren of de cruise control en snelheidsbegrenzer instellen. Ook de klimaatbeheersing is direct in te stellen maar u hoeft zich daartegenover geen zorgen te maken over de lichten en ruitenwissers van de Qashqai. Die gaan dankzij sensoren automatisch aan wanneer dat nodig is.

De extra ruimte in de Nissan Qashqai uit zich onder meer in de bagageruimte. U heeft maar liefst 16 bagagecombinaties tot uw beschikking, inclusief een aantal verborgen compartimenten voor waardevolle spullen. Ook functioneert het handschoenenkastje als koelkast zodat u iets koud kunt bewaren tijdens warm weer. 

Qashqai Motoruitvoeringen

Meerdere krachtige motoren kunnen geleverd worden met de Qashqai, geschikt voor elke situatie. Rijdt u het liefst automaat, dan heeft u de keuze uit de DIG-T 115 XTRONIC benzinemotor of de dCi 130 XTRONIC dieselmotor. Dieselrijders hebben daarnaast ook de keuze uit een handmatig transmissie gecombineerd met de dCi 130 All Mode en de dCi 110. Tot slot kunnen alle uitvoeringen van de Qashqai nog geleverd worden met de DIG-T 163 benzinemotor.

Technologie voor optimale rijprestaties en veiligheid

Bij krachtige prestaties horen ook functionaliteiten en veiligheidsopties om de kracht in controle te houden. De Nissan Qashqai kan daarom geleverd worden met Chassis Control en de nieuwste X-Tronic transmissie, zodat uw rijplezier optimaal is. Voor extra veiligheid helpt de Qashqai ook actief mee met het vermijden van botsingen. De sensoren in de crossover geven waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder te snel op een voorligger nadert. In het ergste geval grijpt de Qashqai in en remt alvast af, volledig automatisch. De rijbaan-assistent doet hetzelfde om u binnen de rijbaan te laten rijden. Het merkt aan uw rijstijl of u vermoeid bent een geeft waarschuwingen af als u een pauze moet nemen. Dit en meer veiligheidsfuncties vallen onder de Nissan Safety Shield die met vele opties uitgebreid kan worden.

In welke kleuren kunt u de Nissan Qashqai bestellen?

De veelzijdige Nissan Qashqai is verkrijgbaar in diverse lakkleuren zoals Dark Grey, Magnetic Red, Ink Blue, Grey, Night Shade, Bronze, Brilliant Black, Silver Grey, Ultimate Bronze, Solid White en Pearl White. 

Nissan Qashqai kopen via Stern

Wilt u ook in een van de populairste crossovers ter wereld rijden? Stern helpt u met het kopen van de nieuwe Nissan Qashqai. Onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto, kan u alle Qashqai uitvoeringen en accessoires leveren. Stern helpt  u ook graag verder als u de voorkeur geeft aan een Nissan Qashqai lease, financiering of een verzekering. Voor gespecialiseerd Nissan onderhoud verwijzen wij u eveneens naar de werkplaatsen van Arend Auto. Stern biedt alle Nissan producten en diensten voor u aan op één centraal adres. 

Nissan Qashqai voorraad

Privé lease een Nissan Qashqai

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Nissan Qashqai bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Nissan Qashqai

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan Qashqai

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Nissan Qashqai

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Nissan Qashqai onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten