Nissan X-Trail rijden

De nieuwe uitvoering van de Nissan X-Trail is meer gelijkgetrokken met andere modellen. De crossover is daardoor eleganter, luxer en uitgerust met meer opties dan ooit. Dit alles zonder de typische SUV-eigenschappen van de X-Trail te verliezen. De nieuwe Nissan X-Trail blijft goede tractie houden op sterk verschillende terreinen en komt met een serie efficiënte motoren met een flink vermogen.

Nissan X-Trail motoren

De Nissan X-Trail kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.6 liter dCi diesel MT - 130 pk
  • 1.6 liter dCi diesel Xtronic CVT - 130 pk
  • 1.6 liter dCi diesel 4WD MT - 130 pk

Alle Nissan X-Trail lakkleuren beschikbaar

U kunt de Nissan X-Trail bestellen in alle lakkleuren, waaronder Dark Olive, Diamond, Diamond Silver, Pearl White, Dark Blue, Suzuka Amber, Black, Dark Grey en Signal Red.

Nissan X-Trail prijs aanvragen bij Stern

Klaar voor het avontuur met de nieuwe Nissan X-Trail? U kunt alle uitvoeringen van de X-Trail kopen via onze officiële Nissan-dealer, Arend Auto. Stern biedt tevens mogelijkheden voor een Nissan X-Trail lease, financiering, private lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij de Arend Auto werkplaatsen.

Nissan X-Trail voorraad

Nissan X-Trail privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Nissan X-Trail

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Nissan X-Trail

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Nissan X-Trail

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Nissan X-Trail schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Nissan X-Trail onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Nissan onderhoud kunt u altijd terecht bij een Nissan dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Nissan bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten