Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Opel Ampera

De Opel Adam is een stadsauto maar ook een compacte crossover. Hij ziet er volledig uniek uit en rijdt ook zo. Vernoemd naar de oprichter van Opel, is de Adam een van de paradepaardjes van het merk. Meerdere design awards heeft de auto al gewonnen, maar tegelijkertijd weet de Adam ook de weg op ruiger terrein. Dus met het vermogen en betrouwbaarheid van een crossover, gecombineerd met het trendy design en enorme hoeveelheid opties van een stadsauto. U kunt dan ook uw Opel Adam volledig zelf samenstellen bij onze Opel dealers.

Opel Ampera rijden met Stern service

U kunt de Opel Ampera kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Ampera lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Een lease is extra voordelig met elektrische auto’s vanwege de lage bijtelling. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Wander en Havik Auto werkplaatsen. 

Opel Ampera voorraad

Privé lease een Opel Ampera

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Ampera

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Ampera bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Ampera

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Ampera onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten