Opel Astra rijden

Er is een Opel Astra voor iedereen, dankzij een groot aantal uitvoeringen. De Astra is als sportieve 5-deurs verkrijgbaar maar ook als stijvolle 4-deurs. De Opel Astra uitvoeringen zijn, in volgorde van uitrusting, de Selection, Edition, Business+ en Innovation. Standaard is de Opel Astra al voorzien van LED-dagrijverlichting, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Opel Astra motoren

De Opel Astra is leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.0 Turbo Star/Stop - 77 kW / 105 pk
  • 1.4 Turbo Start/Stop - 110 kW / 150 pk
  • 1.6 CDTi Start/Stop - 81 kW / 110 pk
  • 1.6 CDTi Start/Stop - 100 kW / 136 pk

In welke kleuren is de Opel Astra te koop?

U kunt de Opel Astra bestellen in diverse kleuren, allen leverbaar via onze Opel-dealers. De lakkleuren heten als volgt: Royal Blue, Summit White, Power Red, Dark Mahogany, Asteroid Grey, Emerald Green, Sovereign Silver, Silver Lake, Magnetic Silver, Deep Sky Blue, Soft Bronze, Carbon Black en Mineral White.

Nieuwe Opel Astra nu leverbaar

Nieuwsgierig geworden naar de Opel Astra? U kunt de Opel Astra kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Astra lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Wander en Havik Auto werkplaatsen. 

Opel Astra voorraad

Privé lease een Opel Astra

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Astra bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Astra bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Astra bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Astra schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Opel Astra

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten

Opel Astra verhuur

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten