Opel Cascada rijden

De Opel Cascada ziet er qua design uit als een iconische cabrio. Maar door de geweldige rij-eigenschappen, robuuste carrosserie en luxe opties, is de Cascada grensverleggend voor zijn segment. Met deze Opel kunt u alle seizoenen volop genieten. Dankzij de unieke dakconstructie en zeer comfortabele interieur, rijdt u even prettig door regen en sneeuw heen.

Opel Cascada motoren

De Opel Cascada is leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.4 Turbo start/stop - 103 kW / 140 pk
  • 1.6 Turbo - 125 kW / 170 pk
  • 1.6 Turbo start/stop - 147 kW / 200 pk
  • 2.0 CDTI start/stop - 125 kW / 170 pk

Welke Opel Cascada kleuren zijn leverbaar?

De Opel Cascada is in alle officiële kleuren leverbaar via Stern. De carrosseriekleuren heten als volgt: Asteroid Grey, Dark Caramel, Platinum Silver, Dark Mahogany, Soft Bronze, Sovereign Silver, Magnetic Silver, Emerald Green, Deep Sky Blue, True Blue, Nougat Brown, Carbon Black en Summit White. De softtop van de Opel Cascada is tevens in 4 kleuren te koop: Black, Khaki Grey, Malbec en Mokka.

Opel Cascada prijs en opties bij Stern

Benieuwd of de Opel Cascada het kopen waard is? U kunt de Cascada in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. De Opel adviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Cascada uitrusting. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Cascada lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Wander en Havik Auto werkplaatsen. 

Opel Cascada voorraad

Lease een Opel Cascada

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Cascada bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Cascada bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Cascada

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Opel Cascada

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud Opel Cascada

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten