In de Opel Combo rijden

De Opel Combo is een kleine bestelauto maar de mogelijkheden reiken veel verder dan zijn segment. Zo heeft de Combo veel meer laadvermogen dan andere bestelauto’s van dat formaat. Dit komt dankzij de innovatieve Bi-Link achterwielophanging, die het maximale laadvermogen van de Opel Combo naar 1.025 kg tilt; het grootste laadvermogen onder de compacte bestelauto’s in dat segment! Ontdek welke verrassingen de Combo nog meer in petto heeft voor u.

Meer informatie

Meer laadvermogen dan ooit

De Bi-Link wielophanging zorgt voor een extra groot laadvermogen, maar daarnaast balanceert het de bestelauto ook effectiever. Hierdoor zijn de rijeigenschappen en het comfort tegelijkertijd verbeterd. Het design van de Opel Combo heeft nog meer praktische verbeteringen ondergaan. Zo zijn de schuifdeuren achter extra breed gemaakt zodat lading van diverse formaten achterin past. Dankzij het hoge laadvermogen kunt u de Combo voor veel soorten en typen lading gebruiken.

Opel Combo bestellen in verschillende formaten

Het formaat van de Opel Combo kan tevens aangepast worden naar uw wens. Wij leveren de bestelauto in 2 verschillende dakhoogtes (1.85 en 2.10 meter) en 2 verschillende lengtes (4.39  en 4.74 meter). Wenst u een bedrijfswageninrichting op maat? Ook dit kunt u aanvragen bij Stern. Wij hebben gespecialiseerde werkplaatsen voor laadruimte-inrichting. Uw ideale laadruimte wordt door onze specialisten ontworpen en vervolgens geheel in de Opel Combo gebouwd.

Combo motoruitvoeringen

De bestelauto die zo veelzijdig is, heeft ook veelzijdige motoren nodig. De Opel Combo kan daarom geleverd worden met zowel een benzinemotor als een dieselmotor. Ook kan de Combo met CNG-aandrijving gekocht worden. Afhankelijk van het formaat bestelauto, kunnen wij de Combo leveren met een 1.4i ecoFLEX benzinemotor met start-stop systeem, een 1.3, 1.6 of 2.0 CTDi ecoFLEX dieselmotor, en tot slot een 1.4 CNG ecoFLEX groengasmotor.

De Opel Combo kleuren waarin u kunt rijden

Alle officiële kleuren van de Opel Combo zijn leverbaar via de dealers van Stern. De volgende kleuren zijn standaard te bestellen: Polar White, Tomato Red en Deep Blue. Daarnaast kan de Combo ook in tweelaagse metallic lakken besteld worden: Ruby Red, Twilight Blue, Marine Blue, Silver Fish, Midnight Black en Pepper Dust. 

Stel uw Opel Combo uitvoering samen via Stern

Wilt u zeker weten dat de Opel Combo dé bestelauto voor uw onderneming is? Stern helpt u graag verder als leverancier maar ook als adviseur. Samen met onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto, helpen wij u graag met het samenstellen en kopen van de ideale Combo uitvoering. Prefereert u een Opel Combo lease, financiering of verzekering? Ook dat is mogelijk in ons grote mobiliteitspakket. De werkplaatsen van Wander en Havik Auto zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Opel onderhoud, voor personenauto’s en bedrijfswagens. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Opel Combo Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Opel Combo kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Opel  leasen

Voordelig een Opel Combo leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Opel Combo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »