In de Opel Combo rijden

De Opel Combo is een kleine bestelauto maar de mogelijkheden reiken veel verder dan zijn segment. Zo heeft de Combo veel meer laadvermogen dan andere bestelauto’s van dat formaat. Dit komt dankzij de innovatieve Bi-Link achterwielophanging, die het maximale laadvermogen van de Opel Combo naar 1.025 kg tilt; het grootste laadvermogen onder de compacte bestelauto’s in dat segment! Ontdek welke verrassingen de Combo nog meer in petto heeft voor u.

Meer laadvermogen dan ooit

De Bi-Link wielophanging zorgt voor een extra groot laadvermogen, maar daarnaast balanceert het de bestelauto ook effectiever. Hierdoor zijn de rijeigenschappen en het comfort tegelijkertijd verbeterd. Het design van de Opel Combo heeft nog meer praktische verbeteringen ondergaan. Zo zijn de schuifdeuren achter extra breed gemaakt zodat lading van diverse formaten achterin past. Dankzij het hoge laadvermogen kunt u de Combo voor veel soorten en typen lading gebruiken.

Opel Combo bestellen in verschillende formaten

Het formaat van de Opel Combo kan tevens aangepast worden naar uw wens. Wij leveren de bestelauto in 2 verschillende dakhoogtes (1.85 en 2.10 meter) en 2 verschillende lengtes (4.39  en 4.74 meter). Wenst u een bedrijfswageninrichting op maat? Ook dit kunt u aanvragen bij Stern. Wij hebben gespecialiseerde werkplaatsen voor laadruimte-inrichting. Uw ideale laadruimte wordt door onze specialisten ontworpen en vervolgens geheel in de Opel Combo gebouwd.

Combo motoruitvoeringen

De bestelauto die zo veelzijdig is, heeft ook veelzijdige motoren nodig. De Opel Combo kan daarom geleverd worden met zowel een benzinemotor als een dieselmotor. Ook kan de Combo met CNG-aandrijving gekocht worden. Afhankelijk van het formaat bestelauto, kunnen wij de Combo leveren met een 1.4i ecoFLEX benzinemotor met start-stop systeem, een 1.3, 1.6 of 2.0 CTDi ecoFLEX dieselmotor, en tot slot een 1.4 CNG ecoFLEX groengasmotor.

De Opel Combo kleuren waarin u kunt rijden

Alle officiële kleuren van de Opel Combo zijn leverbaar via de dealers van Stern. De volgende kleuren zijn standaard te bestellen: Polar White, Tomato Red en Deep Blue. Daarnaast kan de Combo ook in tweelaagse metallic lakken besteld worden: Ruby Red, Twilight Blue, Marine Blue, Silver Fish, Midnight Black en Pepper Dust. 

Stel uw Opel Combo uitvoering samen via Stern

Wilt u zeker weten dat de Opel Combo dé bestelauto voor uw onderneming is? Stern helpt u graag verder als leverancier maar ook als adviseur. Samen met onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto, helpen wij u graag met het samenstellen en kopen van de ideale Combo uitvoering. Prefereert u een Opel Combo lease, financiering of verzekering? Ook dat is mogelijk in ons grote mobiliteitspakket. De werkplaatsen van Wander en Havik Auto zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Opel onderhoud, voor personenauto’s en bedrijfswagens. 

Opel Combo voorraad

Lease een Opel Combo bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Combo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Combo bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Combo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Opel Combo

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Opel Combo onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten