Opel Insignia rijden

De tweede generatie Opel Insignia is het beste Duitse design met extra liefde voor stijl. Veel innovatieve technologie wordt op verfijnde wijze in het exterieur en interieur verwerkt. De Insignia komt met krachtige benzine- en dieselmotoren. Ook introduceerde Opel een nieuwe generatie infotainmentsystemen met diverse smartphone applicaties. Veel opties van uw telefoon en dashboard zijn nu met uw stem te bedienen. Daarnaast rijdt de Opel Insignia gewoon heerlijk en komt hij in meerdere carrosserievarianten.

De Opel Insignia kleuren

De Opel Insignia kan nieuw in een groot aantal kleuren besteld worden. In de briljant-lak zijn de kleuren Power Red, Royal Blue of Summit White leverbaar. De tweelaagse metallic-lak voegt daar de kleuren Carbon Black, Magnetic Silver, Olive Tree, Sovereign Silver en Silver Lake aan toe. Tot slot kunt u de Opel Insignia kopen met een parel-effect lak in de kleuren Asteroid Grey, Dark Mahogany, Emerald Green en Waterworld Blue.

Opel Insignia prijs en opties bij Stern

Nieuwsgierig of de Opel Insignia voor u is? U kunt de Insignia in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. De Opel adviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Insignia uitrusting. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Insignia lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Wander en Havik Auto werkplaatsen.

Opel Insignia voorraad

Privé lease een Opel Insignia

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Insignia

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Insignia

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Insignia

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Insignia

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Opel Insignia

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten