Rijdt in de vernieuwde Opel Insignia

De nieuwe Opel Insignia is komt met het beste Duitse design. Veel innovatieve technologie wordt op verfijnde wijze in het exterieur en interieur verwerkt. De Insignia komt met krachtige benzine- en dieselmotoren. Ook introduceert Opel een nieuwe generatie infotainmentsystemen met diverse smartphone applicaties. Veel opties van uw telefoon en dashboard zijn nu met uw stem te bedienen. Daarnaast rijdt de Opel Insignia beter dan ooit. Hij is nu leverbaar in 2 carrosserievarianten: Opel Insignia Sports Tourer en de Opel Insignia Grand Sport.

Meer informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Met de Opel Insignia Sports Tourer kiest u voor luxe gecombineerd met hoogwaardige innovatie en design. Veelzijdigheid en een zee van ruimte vullen de Insignia Sports Tourer aan zodat u rijdt in een uitzonderlijk  uitgebreide estate. Gun uzelf het allerbeste en kies voor de Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Grand Sport

De Opel Insignia Grand Sport is de iets grotere variant van de Insignia en profileert zich met een baandbrekend design. Coupé-achtige lijnen accentueren de schoonheid van van het Grand Sport exterieur. En uiteraard kunt u een luxueuze uitrusting aanschaffen bij uw Opel Insignia Grand Sport. Toevoegingen zoals adaptive cruise control, head-up display, advanced park assist en 8-traps automaat.

Opel Insignia prijs en opties bij Stern

Nieuwsgierig of de Opel Insignia voor u is? U kunt de Insignia in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. De Opel adviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Insignia uitrusting. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Insignia lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Havik Auto werkplaatsen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Opel Insignia Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Opel Insignia kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Opel  leasen

Voordelig een Opel Insignia leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Opel Insignia leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »