Rijdt in de vernieuwde Opel Insignia

De nieuwe Opel Insignia is komt met het beste Duitse design. Veel innovatieve technologie wordt op verfijnde wijze in het exterieur en interieur verwerkt. De Insignia komt met krachtige benzine- en dieselmotoren. Ook introduceert Opel een nieuwe generatie infotainmentsystemen met diverse smartphone applicaties. Veel opties van uw telefoon en dashboard zijn nu met uw stem te bedienen. Daarnaast rijdt de Opel Insignia beter dan ooit. Hij is nu leverbaar in 2 carrosserievarianten: Opel Insignia Sports Tourer en de Opel Insignia Grand Sport.

Opel Insignia Sports Tourer

Met de Opel Insignia Sports Tourer kiest u voor luxe gecombineerd met hoogwaardige innovatie en design. Veelzijdigheid en een zee van ruimte vullen de Insignia Sports Tourer aan zodat u rijdt in een uitzonderlijk  uitgebreide estate. Gun uzelf het allerbeste en kies voor de Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Grand Sport

De Opel Insignia Grand Sport is de iets grotere variant van de Insignia en profileert zich met een baandbrekend design. Coupé-achtige lijnen accentueren de schoonheid van van het Grand Sport exterieur. En uiteraard kunt u een luxueuze uitrusting aanschaffen bij uw Opel Insignia Grand Sport. Toevoegingen zoals adaptive cruise control, head-up display, advanced park assist en 8-traps automaat.

Opel Insignia prijs en opties bij Stern

Nieuwsgierig of de Opel Insignia voor u is? U kunt de Insignia in alle uitvoeringen kopen bij onze officiële dealers, Wander en Havik Auto. De Opel adviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Insignia uitrusting. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Insignia lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud kunt u ook terecht bij Havik Auto werkplaatsen.

Opel Insignia voorraad

Privé lease een Opel Insignia

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Insignia

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Insignia

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Insignia

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel Insignia

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Opel Insignia

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten