Opel Meriva rijden

De Opel Meriva werd in Duitsland tot een van de meest betrouwbare auto's uitgeroepen. Opmerkelijk weinig Meriva’s tonen technische gebreken en de huidige bestuurders geven zeer hoge cijfers op het gebied van klanttevredenheid. De Opel Meriva is daarnaast ook gewoon een fantastische hatchback. Met nieuwe efficiënte motoren, een zeer stevige carrosserie en fraai interieur. Aangenaam rijden doet u altijd in de Opel Meriva.

Opel Meriva motoren

De Opel Meriva kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.4 EcoFlex benzine - 74 kW / 100 pk
  • 1.4 Turbo EcoFlex benzine - 88 kW / 120 pk
  • 1.6 CDTi EcoFlex diesel - 81 kW / 110 pk
  • 1.4 Turbo EcoFlex Bi-Fuel - 88 kW / 120 pk

De Opel Meriva kleuren

De Opel Meriva kan nieuwe in een groot aantal kleuren besteld worden. Standaard wordt de Meriva in Royal Blue geleverd maar u kunt ook kiezen uit de volgende kleuren: Summit White, Royal Blue, Magma Red, Emerald Green, Sovereign Silver, Carbon Black, Pepper Dust, Asteroid Grey, Shiny Grey en Darksea Blue.

Opel Meriva prijs en uitrustingen beschikbaar via Stern

Nieuwsgierig geworden? U kunt een proefrit aanvragen voor de Opel Meriva of meteen overgaan op kopen. Onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto, helpen u graag verder. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Meriva lease, financiering, privé lease en verzekering aan. De Wander en Havik Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Opel onderhoud.

Opel Meriva voorraad

Opel Meriva leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Meriva bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel Meriva

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Meriva schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Meriva privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Opel Meriva onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten