Rijden in de Opel Mokka

Een compacte auto vol wendbaarheid, een SUV met vermogen en robuust exterieur voor extra veiligheid. Waarom niet gewoon allebei rijden in de Opel Mokka? De nieuwe Mokka is het beste van beide segmenten, inclusief innovatieve technologie om het interieur extra comfortabel te maken. 1.372 liter bagageruimte, 19 opbergvakken en optioneel een nieuwe generatie Flex-Fix fietsendrager.

Opel Mokka motoren

De Opel Mokka kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.4 Turbo start/stop - 103 kW / 140 pk
  • 1.6 CDTI start/stop - 99 kW / 136 pk
  • 1.4 Tuyrbo EcoFlex Bi-Fuel - 103 kW / 140 pk 

De Opel Mokka kleuren

De Opel Mokka kan in een groot aantal kleuren besteld worden bij de dealers van Stern. De Mokka wordt standaard geleverd in Summit White of Royal Blue. Daarnaast zijn er optionele kleuren te bestellen zoals Magma Red, Switchblade Silver, Carbon Black, Deep Espresso Brown, True Blue, Asteroid Grey en Darksea Blue.

Opel Mokka prijs en uitrustingen beschikbaar via Stern

Nieuwsgierig geworden? U kunt een proefrit aanvragen voor de Opel Mokka of meteen overgaan op kopen. Onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto, helpen u graag verder. Stern biedt bovendien opties voor een Opel Mokka lease, financiering, privé lease en verzekering aan. De Wander en Havik Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Opel onderhoud.

Opel Mokka voorraad

Opel Mokka privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Opel Mokka

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Opel Mokka verzekeren bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Opel Mokka financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Mokka schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Mokka onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten