Opel Movano bestelauto specificaties

“No Job Too Big” zegt Opel over de nieuwe Movano. Dat klopt want de bestelauto is in wel 4 lengtes, 3 hoogtes en met een maximaal draaggewicht van 4,5 ton te koop. Ook kunt u de Opel Movano met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving aanschaffen. Via het netwerk van Stern zijn alle uitvoeringen en varianten leverbaar, maar ook met gespecialiseerde bedrijfswageninrichting. Onze experts helpen mee met het ontwerpen en installeren van een laadruimte perfect geschikt voor uw onderneming.

Opel Movano motoren 

De Opel Movano kan geleverd worden met de 2.3 CDTi dieselmotor, met een vermogen van 81 kW / 110 pk. De motor komt met een handgeschakelde transmissie en kan ook met start/stop systeem geleverd worden.

Carrosseriekleuren van de Opel Movano

De Opel Movano is verkrijgbaar in diverse kleuren bij de Stern dealers. U kunt kiezen uit de volgende lakkleuren: Arctic White, Ink Blue, Mandarin, Signal Blue, Saffron Yellow, North Sea Blue, Poppy Red, Halo Silver, Pearl Black en Ambient Blue, 

Opel Movano prijs en lease-opties bij Stern

Bent u klaar voor de Opel Movano? U kunt de Movano bestelauto kopen bij onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Opel Movano lease, financiering en verzekering. Voor gespecialiseerd Opel-onderhoud verwijzen wij u graag naar de Wander en Havik Auto werkplaatsen.

Opel Movano voorraad

Lease een Opel Movano

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Opel Movano bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Opel Movano financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Movano schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Movano privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Opel Movano onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten