De nieuwe Opel Movano bedrijfswagen

“No Job Too Big” zegt Opel over de nieuwe Movano. Dat klopt want de bestelauto is in wel 4 lengtes, 3 hoogtes en met een maximaal draaggewicht van 4,5 ton te koop. Ook kunt u de Opel Movano met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving aanschaffen. Via het netwerk van Stern zijn alle uitvoeringen en varianten leverbaar, maar ook met gespecialiseerde bedrijfswageninrichting. Onze experts helpen mee met het ontwerpen en installeren van een laadruimte perfect geschikt voor uw onderneming.

Opel Movano motoren

De Opel Movano kan geleverd worden met de 2.3 CDTi dieselmotor, met een vermogen van 81 kW / 110 pk. De motor komt met een handgeschakelde transmissie en kan ook met start/stop systeem geleverd worden.

Carrosseriekleuren van de Opel Movano

De Opel Movano is verkrijgbaar in diverse kleuren bij de Stern dealers. U kunt kiezen uit de volgende lakkleuren: Arctic White, Ink Blue, Mandarin, Signal Blue, Saffron Yellow, North Sea Blue, Poppy Red, Halo Silver, Pearl Black en Ambient Blue, 

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Opel Movano lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Opel Movano Lease actie »

Zelf uw Opel samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”