Over rijden in de Opel Vivaro

De nieuwe Opel Vivaro heeft een flinke transformatie ondergaan. Met zijn brede, hoekige exterieur is de Vivaro een stevige bestelauto geworden die kracht en betrouwbaarheid uitstraalt. Dat is geen valste belofte want op deze vlakken springt de Opel Vivaro er echt uit. Ten opzichte van concurrenten in hetzelfde segment is de diesel-uitvoering zelfs de meest efficiënte bestelauto wat betreft verbruik.

Vol karakter, kracht maar ook elegantie

Het uiterlijk van de nieuwe Vivaro is prominenter dan ooit. De brede wielbasis en grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken. Kracht en elegantie zijn niet altijd elkaars tegenpolen, dat verzekert Opel met het prachtige nieuwe design van de Vivaro. Het derde element dat deze bestelauto zo aantrekkelijk maakt, is karakter. De kwaliteit van de materialen en de motorprestaties, dit is de kracht van Duits design.

Interieur en laadruimte

De cabine van de nieuwe Opel Vivaro is niet langer een beperkte werkruimte voor de chauffeur, er is echt gewerkt aan het comfortniveau en dat ziet u meteen terug. De lichtval via het glas is sterk verbeterd, net als de ventilatie en de stoelen. Essentiële punten voor een goede werkruimte.

Ook de laadruimte is ideaal ontworpen. De Opel Vivaro heeft een volledig vlakke laadvloer en biedt ruime toegang tot de laadruimte. U kunt zo praktisch elke lading vervoeren met de nieuwe Vivaro. En dankzij de verschillende motoren die leverbaar zijn, behaalt u altijd een zeer aantrekkelijke kilometer-kostprijs.

Opel Vivaro motoren

Met dieselmotor is de nieuwe Vivaro zelfs de meeste efficiënte bestelauto in zijn segment. Het betreft de compacte BiTurbo dieselmotor die zelfs met zware belading de concurrentie achter zich laat op het gebied van brandstofverbruik. Verschillende 1.6 liter motoren zijn leverbaar met de bestelauto, met of zonder start-stop systeem om het rijden nog efficiënter te maken. 

Kleuren van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro komt in een grote selectie lakkleuren die allen besteld kunnen worden bij onze dealers. U heeft de keuze uit de volgende kleuren: Casablanca White, Magma Red, Iron Grey, Ink Blue, Panorama Blue, Midnight Black, Cassiopeia Silver, Copper Brown, Jasper Brown of Platinum Silver.

De beste Vivaro voor uw onderneming

Is uw onderneming klaar voor de nieuwe Opel Vivaro? Stern helpt u graag met het samenstellen van de perfecte bestelauto voor uw bedrijf. Via onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto, bieden wij alle uitvoeringen en accessoires van de Vivaro aan. Geeft u de voorkeur aan een Opel lease, financiering of verzekering? Ook dit valt binnen het mobiliteitspakket van Stern. Voor gespecialiseerd Opel onderhoud – of het nu een personenauto of bedrijfswagen is – kunt u tevens terecht bij de werkplaatsen van Wander en Havik Auto.

Opel Vivaro voorraad

Lease een Opel Vivaro bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Vivaro bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Opel Vivaro financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Vivaro schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Vivaro privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Opel Vivaro onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten