Opel Vivaro bestelauto

De nieuwe Opel Vivaro heeft een flinke transformatie ondergaan. Met zijn brede, hoekige exterieur is de Vivaro een stevige bestelauto geworden die kracht en betrouwbaarheid uitstraalt. Dat is geen valste belofte want op deze vlakken springt de Opel Vivaro er echt uit. Ten opzichte van concurrenten in hetzelfde segment is de diesel-uitvoering zelfs de meest efficiënte bestelauto wat betreft verbruik.

Interieur en laadruimte

De cabine van de nieuwe Opel Vivaro is niet langer een beperkte werkruimte voor de chauffeur, er is echt gewerkt aan het comfortniveau en dat ziet u meteen terug. De lichtval via het glas is sterk verbeterd, net als de ventilatie en de stoelen. Essentiële punten voor een goede werkruimte.

Ook de laadruimte is ideaal ontworpen. De Opel Vivaro heeft een volledig vlakke laadvloer en biedt ruime toegang tot de laadruimte. U kunt zo praktisch elke lading vervoeren met de nieuwe Vivaro. En dankzij de verschillende motoren die leverbaar zijn, behaalt u altijd een zeer aantrekkelijke kilometer-kostprijs.

Opel Vivaro motoren

Met dieselmotor is de nieuwe Vivaro zelfs de meeste efficiënte bestelauto in zijn segment. Het betreft de compacte BiTurbo dieselmotor die zelfs met zware belading de concurrentie achter zich laat op het gebied van brandstofverbruik. Verschillende 1.6 liter motoren zijn leverbaar met de bestelauto, met of zonder start-stop systeem om het rijden nog efficiënter te maken. 

Kleuren van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro komt in een grote selectie lakkleuren die allen besteld kunnen worden bij onze dealers. U heeft de keuze uit de volgende kleuren: Casablanca White, Magma Red, Iron Grey, Ink Blue, Panorama Blue, Midnight Black, Cassiopeia Silver, Copper Brown, Jasper Brown of Platinum Silver.

Vol karakter, kracht maar ook elegantie

Het uiterlijk van de nieuwe Vivaro is prominenter dan ooit. De brede wielbasis en grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken. Kracht en elegantie zijn niet altijd elkaars tegenpolen, dat verzekert Opel met het prachtige nieuwe design van de Vivaro. Het derde element dat deze bestelauto zo aantrekkelijk maakt, is karakter. De kwaliteit van de materialen en de motorprestaties, dit is de kracht van Duits design.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Opel Vivaro lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Opel Vivaro lease actie »

Zelf uw Opel samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”