Opel Zafira rijden

Wilt u optimaal comfort in uw auto of een enorme bagageruimte? Waarom niet gewoon allebei? Opel lukt het met de nieuwe Zafira. De 2016-editie van de Opel Zafira is nu leverbaar bij Stern. Een unieke 7-zits SUV met fantastische rijeigenschappen. Dankzij de unieke Flex7-technologie kunnen alle stoelen eenvoudig plat neergeklapt worden of naar voren kantelen. Zo houdt u een zee van ruimte over wanneer dat nodig is zonder in de boeten op het comfort van de inzittenden. Nu inclusief 3 jaar Opel OnStar! Ontdek wat de Opel Zafira uw gezin allemaal biedt.

Opel Zafira kleuren carrosserie

De Opel Zafira is diverse kleuren leverbaar. Standaard komt de Zafira in Royal Blue maar daarnaast heeft u ook de keuze uit Summit White en Royal Blue. De optionele lakkleuren die beschikbaar zijn, heten Power Red, Emerald Green, Sovereign Silver, Carbon Black, Mahogany, Flip Chip, Asteroid Grey, Shiny Grey en Darksea Blue.

Opel Zafira prijs en uitvoeringen bij Stern

Wilt u zelf het comfort van de Opel Zafira ervaren? U kunt de Zafira kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Opel Zafira lease, financiering en verzekering. Voor gespecialiseerd Opel-onderhoud verwijzen wij u graag naar de Wander en Havik Auto werkplaatsen.

Opel Zafira voorraad

Lease een Opel Zafira bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Opel Zafira bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Opel Zafira financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Opel Zafira Tourer schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel Zafira Tourer privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Opel Zafira onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten