Nieuwe Opel Zafira nu leverbaar bij Stern

Wilt u optimaal comfort in uw auto of een enorme bagageruimte? Waarom niet gewoon allebei? Opel lukt het met de nieuwe Zafira. De 2016-editie van de Opel Zafira is nu leverbaar bij Stern. Een unieke 7-zits SUV met fantastische rijeigenschappen. Dankzij de unieke Flex7-technologie kunnen alle stoelen eenvoudig plat neergeklapt worden of naar voren kantelen. Zo houdt u een zee van ruimte over wanneer dat nodig is zonder in de boeten op het comfort van de inzittenden. Nu inclusief 3 jaar Opel OnStar! Ontdek wat de Opel Zafira uw gezin allemaal biedt.

Opel Zafira kleuren carrosserie

De Opel Zafira is in diverse kleuren leverbaar. Standaard komt de Zafira in Royal Blue maar daarnaast heeft u ook de keuze uit Summit White en Royal Blue. De optionele lakkleuren die beschikbaar zijn, heten Power Red, Emerald Green, Sovereign Silver, Carbon Black, Mahogany, Flip Chip, Asteroid Grey, Shiny Grey en Darksea Blue.

Optioneel leverbaar met de Opel Zafira is Opel OnStar. Deze service bevat een smartphone app, wifi hotspot, voertuig diagnose, persoonlijke rijassistent, automatic crash response en assistentie bij gestolen voertuig. Voor meer informatie over Opel OnStar neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Opel Zafira prijs en uitvoeringen bij Stern

Wilt u zelf het comfort van de Opel Zafira Tourer ervaren? U kunt de Zafira kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële Opel-dealers, Wander en Havik Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Opel Zafira lease, financiering en verzekering. Voor gespecialiseerd Opel-onderhoud verwijzen wij u graag naar de Wander en Havik Auto werkplaatsen.

Opel Zafira voorraad