De nieuwe Opel Corsa boordevol innovatieve techniek

De Opel Corsa is volledig vernieuwd en nu te koop bij de Opel dealers van Stern. De vernieuwde Corsa ontving meteen veel lof van Opel-kenners en de vakpers. De uitstraling van de Corsa is verbeterd evenals de rijprestaties, dankzij een nieuw onderstel en geoptimaliseerde stuurinrichting. Veel van de uiterlijke wijzigingen van de Corsa zijn subtiel, maar de vooruitgang die daarmee gepaard gaat zeker niet. 

Meer informatie

Verbeterd uiterlijk van de Opel Corsa

Het exterieur van de Opel Corsa is volledig vernieuwd. Het metaal is een stuk lichter en duurzamer. Ook het interieur van de Corsa heeft dezelfde praktische verbeteringen ondergaan. Tegelijkertijd is de binnenkant er qua luxe ook op vooruitgegaan. De Corsa is bovendien ruimer en kan meegeleverd worden met diverse veiligheidssystemen en het IntelliLink multimediasysteem.

De beste rijprestaties

Het volledig nieuwe onderstel van de Opel Corsa, zorgt voor veel meer stabiliteit tijdens het rijden. De reacties op het stuur en de demping via de carrosserie, worden nu veel effectiever overgenomen door het chassis. Ook is het onderstuur verder beperkt. Tot slot werkt het onderstel in tandem met de nieuwe op snelheid gebaseerde, elektrische stuurbekrachtiging van de Corsa. Speciale stuursoftware zorgt voor een snellere reactietijd dan ooit tevoren. Niet alleen veiliger, ook comfortabeler voor de inzittenden.

Opel Corsa motoruitvoeringen

Onder de nieuwe motorkap is een even nieuwe motor te vinden. De Opel Corsa wordt standaard geleverd met de 1.0 Direct Injection Turbo. Deze compacte benzinemotor veroorzaakt weinig geluid en trillingen in de loop, wat het comfort van de Corsa wederom verbetert. Ook voldoet hij aan de Euro 6 norm. De motor wordt in 2 vermogensvarianten door Opel geleverd: 66 kW (90 pk) en 85 kW (115 pk). Voor dieselrijders is er de Opel Corsa met 1.3 CTDi motor met een vermogen van 70 kW (95 pk).

Opel IntelliLink optioneel

Een van de populairste opties bij nieuwe Opel modellen is IntelliLink en deze is ook leverbaar met de nieuwe Corsa. Het IntelliLink infotainment systeem biedt via een display een geweldig overzicht van diverse opties en apps. Zo kunt u eenvoudig uw favoriete muziek selecteren of diverse apps via internet gebruiken. U kunt tevens een iPhone in het docking station plaatsen en Siri Eyes Free installeren. Apple’s populaire assistent zal dan via stemcommando’s veel handelingen handsfree verrichten. Zo kunt u zich volledig concentreren op de weg.

Welke Opel Corsa kleuren kunt u kopen?

De Opel Corsa kunt u in een groot aantal kleuren bestellen. De volgende kleuren zijn leverbaar voor de nieuwe Corsa: Flaming Yellow, Magma Red, Emerald Green, Limelight Green, Switchblade Silver, Carbon Black, Summit White, Royal Blue, Pepperdust, Grasshopper, Asteroid Grey, Peppermint Green, Shiny Rock en Darksea Blue.

Opel Corsa samenstellen via Stern

Ook zo’n zin om in de nieuwe Opel Corsa te rijden? U kunt hem bestellen via de officiële Opel-dealers van Stern: Wander en Havik Auto. Alle Corsa uitvoeringen en accessoires kunt u kopen. Tevens kunnen wij u verder helpen wanneer u naar een Opel Corsa lease, financiering of verzekering zoekt. Gespecialiseerd Opel onderhoud kan verricht worden in de werkplaatsen van Wander en Havik Auto. Stern biedt een totaalpakket aan Opel producten en diensten voor u. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Opel Corsa Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Opel Corsa kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Opel  leasen

Voordelig een Opel Corsa leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Opel Corsa leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »