De nieuwe Renault Clio straalt verlangen uit

De nieuwe Renault Clio heeft veel kenmerken overgenomen van de Renault DeZir conceptauto. DeZir staat voor ‘Désir’, het Franse woord voor verlangen. En verlangen naar de auto zult u zeker. De sensuele lijnen van het exterieur creëren een compacte, gestroomlijnde auto. Hij nodigt u bijna uit om de bestuurdersdeur te openen en een proefrit te maken. Dat kan bij Sterns Renault dealer, Arend Auto.

Interieur en nieuwe technologie

Van buiten is de Renault Clio al onweerstaanbaar maar hoe zit het letterlijk en figuurlijk vanbinnen? Wat als eerste opvalt is het oog voor detail dat in de interieur details en ruimte is te vinden. Qua comfort en zitruimte doet de nieuwe Clio niet onder voor de grotere premium auto’s. Met optioneel climate control dat altijd met één druk op de knop uw ideale temperatuur vasthoudt. De Renault Clio kan ook met een nieuw navigatie- en multimediasysteem geleverd worden. Het 7 inch scherm van Renault R-Link wordt perfect geïntegreerd in het Clio dashboard en bevat een groot aantal functies, waaronder navigatie van TomTom.

De bagageruimte biedt standaard 300 liter aan ruimte. Met de stoelen neergeklapt wordt dit vergroot tot 1.146 liter. De Renault Clio behoort hiermee tot de top van haar segment. 

Renault Clio motoruitvoeringen

U kunt de Renault Clio in diverse uitvoeringen kopen. De standaard hatchback Authentique versie wordt al geleverd met de zeer efficiënte Energy TCE 90 benzinemotor of Energy DCi 90 dieselmotor. Beide motoren komen met start-stop systeem. Benzinerijders hebben daarnaast ook de keuze uit een 1.2t 88 kW of 1.6t 147 kW sterke motor. Afhangend van de uitvoering van de Clio, heeft u de keuze uit nog meer motoren. Tevens kunnen wij de Renault Clio Estate uitvoering leveren, met extra zitplaatsen en een ruimer design.

Welke Renault Clio carrosseriekleuren zijn er beschikbaar?

De volgende Renault carrosseriekleuren kunt u voor de nieuwe Clio bestellen bij onze dealers: Blanc Glacier, Bleu de France, Jaune Éclair, Brun Ardent, Rouge Flamme, Noir Étoilé, Gris Cassiopée, Gris Platine en Bleu Malte.

Renault Clio samenstellen via Stern

Wilt u ook verleid worden door de nieuwe Renault Clio? Stern helpt u met het samenstellen van de ideale uitvoering, voor de hatchback, estate of RS editie. Via onze officiële Renault-dealer, Arend Auto, kunt u alle uitvoeringen en accessoires van de Renault Clio kopen. Geeft u de voorkeur aan een Renault lease, financiering of verzekering? Dit behoort tevens tot het mobiliteitspakket van Stern. De Arend Auto werkplaatsen bieden daarnaast gespecialiseerd Renault onderhoud aan zodat u altijd bij ons terecht kunt voor al uw service.

Renault Clio voorraad

Renault Clio privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Renault Clio bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Renault Clio

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Renault Clio

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Clio schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Clio onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten

Renault Clio huren

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten