Renault Espace rijden

De Renault Espace heeft een metamorfose ondergaan. De fabrikant maakt een volledig nieuw ontwerp waardoor de Espace meer dan ooit een grote stijlvolle crossover is. De vloeiende lijnen van de carrosserie accentueren de crossover op de juiste plaatsen, zodat de rest van het verkeer onder de indruk zal zijn. Van binnen hebben inzittenden veel meer bewegingsruimte wat de Renault extra comfortabel maakt voor de lange ritten. En dankzij de nieuwste technologie, kunt u met één druk op de knop de volledige interieurstijl en de rijprestaties van de Espace aanpassen.

Meer informatie

Renault Espace motoren

De Renault Espace kan met een nieuwe serie motoren geleverd worden:

  • TCe 299 EDC - Benzine
  • DCi 130 - Diesel
  • DCi 160 EDC Twin Turbo - Diesel

Rijden in de Renault Espace

De Renault Espace wordt geleverd met het Multi-SenseR-systeem. Met dit systeem heeft de Espace 5 verschillende rijstanden die de totale rijervaring en zelfs het interieur aanpassen. De standen heten Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso. Standaard is uiteraard de standaard en met Perso kunt u uw eigen rijstijl instellen.

Diverse veiligheidssystemen geleverd

Qua veiligheids- en assistentiesystemen is de Renault Espace ook erg goed uitgerust. Systemen zoals Blind Spot Alert, Active Emergency Breaking, Lane Departure Warning, Safe Distance Alert en grootlicht assistent zorgen dat u altijd met een fijn gevoel in de Espace stapt.

Welke Renault Espace kleuren kunt u bestellen

Via onze Renault-dealer kunt u alle carrosseriekleuren bestellen. De volgende kleuren zijn nu leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Nacre, Beige Dune, Bleu Celeste, Gris Platine, Gris Cassiopée, Marron Glacé, Noir Étoile en Noir Améthyste.

Renault Espace prijs en lease-opties

Is dit de crossover voor u? Stern zoekt graag samen met u naar het antwoord. Alle uitvoeringen van de Renault Espace kunt u kopen bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt bovendien opties voor een Renault Espace lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Renault onderhoud nodig hebt, kunnen de Arend Auto werkplaatsen het altijd voor u uitvoeren.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Renault Espace Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Renault Espace kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Renault  leasen

Voordelig een Renault Espace leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Renault Espace leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »