Renault Espace rijden

De Renault Espace heeft een metamorfose ondergaan. De fabrikant maakt een volledig nieuw ontwerp waardoor de Espace meer dan ooit een grote stijlvolle crossover is. De vloeiende lijnen van de carrosserie accentueren de crossover op de juiste plaatsen, zodat de rest van het verkeer onder de indruk zal zijn. Van binnen hebben inzittenden veel meer bewegingsruimte wat de Renault extra comfortabel maakt voor de lange ritten. En dankzij de nieuwste technologie, kunt u met één druk op de knop de volledige interieurstijl en de rijprestaties van de Espace aanpassen.

Renault Espace motoren

De Renault Espace kan met een nieuwe serie motoren geleverd worden:

  • TCe 299 EDC - Benzine
  • DCi 130 - Diesel
  • DCi 160 EDC Twin Turbo - Diesel

Rijden in de Renault Espace

De Renault Espace wordt geleverd met het Multi-SenseR-systeem. Met dit systeem heeft de Espace 5 verschillende rijstanden die de totale rijervaring en zelfs het interieur aanpassen. De standen heten Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso. Standaard is uiteraard de standaard en met Perso kunt u uw eigen rijstijl instellen.

Diverse veiligheidssystemen geleverd

Qua veiligheids- en assistentiesystemen is de Renault Espace ook erg goed uitgerust. Systemen zoals Blind Spot Alert, Active Emergency Breaking, Lane Departure Warning, Safe Distance Alert en grootlicht assistent zorgen dat u altijd met een fijn gevoel in de Espace stapt.

Welke Renault Espace kleuren kunt u bestellen

Via onze Renault-dealer kunt u alle carrosseriekleuren bestellen. De volgende kleuren zijn nu leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Nacre, Beige Dune, Bleu Celeste, Gris Platine, Gris Cassiopée, Marron Glacé, Noir Étoile en Noir Améthyste.

Renault Espace prijs en lease-opties

Is dit de crossover voor u? Stern zoekt graag samen met u naar het antwoord. Alle uitvoeringen van de Renault Espace kunt u kopen bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt bovendien opties voor een Renault Espace lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Als u gespecialiseerd Renault onderhoud nodig hebt, kunnen de Arend Auto werkplaatsen het altijd voor u uitvoeren.

Renault Espace voorraad

Renault Espace privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Renault Espace

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Renault Espace

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Renault Espace

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Espace schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Espace onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten