Over de Renault Fluence

Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

De Renault Fluence is in Nederland als Z.E. versie leverbaar. De elektrische uitvoering van deze sedan heeft 0% CO2-uitstoot en is daarom bijzonder milieuvriendelijk. Aan praktisch nut is ook gedacht, met oplaadpunten aan beide zijkanten van de Fluence. Ook komt de sedan standaard met een luxe uitvoering van Renault. Zo krijgt u een TomTom navigatiesysteem mee die tegelijkertijd de dichtstbijzijnde oplaadpunten kan tonen. De Fluence Z.E. komt verder met airconditioning, radio / CD / MP3-speler en extra fiscaal voordeel mee vanwege de elektrische aandrijving.

Renault Fluence Z.E. prijs en opties bij Stern

Wilt u de Renault Fluence Z.E. zelf proberen? U kunt terecht bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Zij kunnen u helpen met een proefrit of het kopen van een Renault Fluence Z.E. + opties naar keus. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Fluence lease, financiering, privé lease en verzekering. Onze adviseurs kunnen u tevens informatie verschaffen over eventuele belastingvoordelen waarvoor de elektrische auto in aanmerking komt. 

Renault voorraad

Lease een Renault Fluence

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Renault Fluence

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Fluence financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Fluence schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Fluence privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault Fluence onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten