Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Renault Fluence

De Renault Fluence is in Nederland als Z.E. versie leverbaar. De elektrische uitvoering van deze sedan heeft 0% CO2-uitstoot en is daarom bijzonder milieuvriendelijk. Aan praktisch nut is ook gedacht, met oplaadpunten aan beide zijkanten van de Fluence. Ook komt de sedan standaard met een luxe uitvoering van Renault. Zo krijgt u een TomTom navigatiesysteem mee die tegelijkertijd de dichtstbijzijnde oplaadpunten kan tonen. De Fluence Z.E. komt verder met airconditioning, radio / CD / MP3-speler en extra fiscaal voordeel mee vanwege de elektrische aandrijving.

Renault Fluence Z.E. prijs en opties bij Stern

Wilt u de Renault Fluence Z.E. zelf proberen? U kunt terecht bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Zij kunnen u helpen met een proefrit of het kopen van een Renault Fluence Z.E. + opties naar keus. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Fluence lease, financiering, privé lease en verzekering. Onze adviseurs kunnen u tevens informatie verschaffen over eventuele belastingvoordelen waarvoor de elektrische auto in aanmerking komt. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »