Renault Kangoo rijden

De Renault Kangoo is de compacte bestelauto van Renault. Maar door het aantrekkelijke uiterlijk en geweldige rijprestaties, is er nu ook de Renault Kangoo Family. Deze uitvoering benut de ruimte achterin voor extra comfortabele zitplaatsen. Het hele gezin past in de Kangoo Family, maar u kunt ook de stoelen volledig neerklappen in de vloer. Zo blijft er een enorme bagageruimte over. Optioneel is de Renault Kangoo Express of Family te koop met multimediasysteem R-Link, inclusief navigatie.

Renault Kangoo carrosseriekleuren

Alle carrosseriekleuren van de Renault Kangoo kunt u bestellen bij onze dealers. Dat betekent dat u de keuze heeft uit de volgende kleuren: Blanc Minéral, Brun Moka, Rouge VIF, Noir Methal, Gris Taupe, Gris Argent, Bleu Étoile en Gris Cassiopée.

Renault Kangoo prijs en uitvoeringen bij Stern

Nieuwsgierig naar de veelzijdigheid van de Renault Kangoo? Zowel de Family als Express kunt u kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt ook opties voor een Renault Kangoo lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Renault onderhoud verwijzen wij u graag door naar de Arend Auto werkplaatsen, waar de juiste technologie en kennis beschikbaar is voor alle Renault-modellen.

Renault Kangoo voorraad

Renault Kangoo privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Renault Kangoo

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Renault Kangoo

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Kangoo financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Kangoo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Kangoo onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten