Rijden in de Renault Master

De nieuwe Renault Master heeft niet voor niets deze modelnaam gekregen. Het is het paradepaard van Renaults bedrijfswagenrange en heeft veel technische en uiterlijke innovaties ondergaan. Met een professionele uitstraling en grote laadruimte, waarin standaard een raampje zit gebouwd zodat u vanuit de cabine de lading kunt controleren. Ook kunnen de achterdeuren tot 270 graden geopend worden zodat u alle ruimte hebt om te laden of lossen.

Renault Master accessoires 

U kunt diverse opties bestellen samen met uw nieuwe Renault Master. Onze officiële Renault dealer, Arend Auto, heeft toegang tot alle Master-uitvoeringen en accessoires. U kunt de middelgrote bestelauto met dakdragers geleverd krijgen of zelfs een imperiaal. Sjorogen kunnen aangebracht worden zodat u de lading kunt vastzetten en een trekhaak kan eveneens gemonteerd worden. 

Om de laadruimte te beschermen en het werken makkelijker te maken, kan er ook een antislipvloer worden neergelegd. Stern heeft diverse werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting. Wij kunnen uw laadruimte volledig naar wens ontwerpen en inrichten. 

Verbeterd rijcomfort

Maar hoe rijdt de Renault Master? Met een onderstel dat ook gebruikt wordt bij de Opel Movano, biedt de Master een geweldige rijervaring voor de bestuurder. Het rijden wordt veiliger en makkelijker gemaakt met ESP en Extended Grip Functionaliteit voor extra tractie. Hill Start Assist maakt starten op een helling veel eenvoudiger. De Adaptive Load Control past de ESP instellingen zelfs aan, naarmate het laadgewicht van de Renault Master toeneemt. Met of zonder zware belading, in de Renault Master rijden blijft aangenaam.

Nieuwe Renault Master motoruitvoeringen

De Renault Master is veel efficiënter geworden. Hij stoot minder CO2 uit en verbruik minder brandstof. En tegelijkertijd zijn de prestaties toegenomen. Dat kan dankzij de Energy dCi Twin Turbo 135 en Energy dCi Twin Turbo 165 dieselmotoren. Deze nieuwe generatie Renault dieselmotor combineert een hoog koppel met een laag toerental. Ook kunt u de Renault Master met start-stop systeem en regeneratief remsysteem geleverd krijgen. In combinatie met deze technieken is het brandstofverbruik van de Master gemiddeld met 1.5 liter per 100 km afgenomen!

Welke Renault Master kleuren kunt u bestellen?

De Renault Master is in diverse carrosseriekleuren te bestellen. De volgende kleuren zijn leverbaar via onze dealers: Blanc Glacier, Rouge Vif, Orange, Bleu Saviem, Bleu Volga, Bleu Myosotis, Noir Nacré, Gris Étoile en Bleu Gris.

Stel uw nieuwe Renault Master samen via Stern

Wilt u weten of een nieuwe Renault Master dé investering voor uw onderneming is? Stern helpt u graag verder met het kopen van de bestelauto, via onze officiële Renault dealer, Arend Auto. Onze adviseurs staan ook voor u klaar om de ideale uitvoering en opties voor de Master samen te stellen. Prefereert u een Renault Master lease, financiering of verzekering? Ook dit valt onder het mobiliteitspakket van Stern. De werkplaatsen van Arend Auto bieden bovendien gespecialiseerd Renault onderhoud, zodat u voor alle service terecht kunt op een centraal adres.

Renault Master leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Renault Master verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Master huren

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of laat u persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers.

Meer weten

Renault Master financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Master schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Master privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault Master onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten