Over de Renault Master

De nieuwe Renault Master heeft niet voor niets deze modelnaam gekregen. Het is het paradepaard van Renaults bedrijfswagenrange en heeft veel technische en uiterlijke innovaties ondergaan. Met een professionele uitstraling en grote laadruimte, waarin standaard een raampje zit gebouwd zodat u vanuit de cabine de lading kunt controleren. Ook kunnen de achterdeuren tot 270 graden geopend worden zodat u alle ruimte hebt om te laden of lossen.

Renault Master accessoires

U kunt diverse opties bestellen samen met uw nieuwe Renault Master. Onze officiële Renault dealer, Arend Auto, heeft toegang tot alle Master-uitvoeringen en accessoires. U kunt de middelgrote bestelauto met dakdragers geleverd krijgen of zelfs een imperiaal. Sjorogen kunnen aangebracht worden zodat u de lading kunt vastzetten en een trekhaak kan eveneens gemonteerd worden. 

Om de laadruimte te beschermen en het werken makkelijker te maken, kan er ook een antislipvloer worden neergelegd. Stern heeft diverse werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting. Wij kunnen uw laadruimte volledig naar wens ontwerpen en inrichten. 

Nieuwe Renault Master motoruitvoeringen

De Renault Master is veel efficiënter geworden. Hij stoot minder CO2 uit en verbruik minder brandstof. En tegelijkertijd zijn de prestaties toegenomen. Dat kan dankzij de Energy dCi Twin Turbo 135 en Energy dCi Twin Turbo 165 dieselmotoren. Deze nieuwe generatie Renault dieselmotor combineert een hoog koppel met een laag toerental. Ook kunt u de Renault Master met start-stop systeem en regeneratief remsysteem geleverd krijgen. In combinatie met deze technieken is het brandstofverbruik van de Master gemiddeld met 1.5 liter per 100 km afgenomen!

Verbeterd rijcomfort

Maar hoe rijdt de Renault Master? Met een onderstel dat ook gebruikt wordt bij de Opel Movano, biedt de Master een geweldige rijervaring voor de bestuurder. Het rijden wordt veiliger en makkelijker gemaakt met ESP en Extended Grip Functionaliteit voor extra tractie. Hill Start Assist maakt starten op een helling veel eenvoudiger. De Adaptive Load Control past de ESP instellingen zelfs aan, naarmate het laadgewicht van de Renault Master toeneemt. Met of zonder zware belading, in de Renault Master rijden blijft aangenaam.

Welke Renault Master kleuren kunt u bestellen?

De Renault Master is in diverse carrosseriekleuren te bestellen. De volgende kleuren zijn leverbaar via onze dealers: Blanc Glacier, Rouge Vif, Orange, Bleu Saviem, Bleu Volga, Bleu Myosotis, Noir Nacré, Gris Étoile en Bleu Gris.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Renault Master lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Renault Master lease actie »

Zelf uw Renault samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”