Rijden in de Renault Master

De nieuwe Renault Master heeft niet voor niets deze modelnaam gekregen. Het is het paradepaard van Renaults bedrijfswagenrange en heeft veel technische en uiterlijke innovaties ondergaan. Met een professionele uitstraling en grote laadruimte, waarin standaard een raampje zit gebouwd zodat u vanuit de cabine de lading kunt controleren. Ook kunnen de achterdeuren tot 270 graden geopend worden zodat u alle ruimte hebt om te laden of lossen.

Renault Kangoo carrosseriekleuren

Alle carrosseriekleuren van de Renault Kangoo kunt u bestellen bij onze dealers. Dat betekent dat u de keuze heeft uit de volgende kleuren: Blanc Minéral, Brun Moka, Rouge VIF, Noir Methal, Gris Taupe, Gris Argent, Bleu Étoile en Gris Cassiopée.

Renault Kangoo prijs en uitvoeringen bij Stern

Nieuwsgierig naar de veelzijdigheid van de Renault Kangoo? Zowel de Family als Express kunt u kopen in alle uitvoeringen bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt ook opties voor een Renault Kangoo lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Voor gespecialiseerd Renault onderhoud verwijzen wij u graag door naar de Arend Auto werkplaatsen, waar de juiste technologie en kennis beschikbaar is voor alle Renault-modellen.

Renault Mastervoorraad

Renault Master leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Renault Master verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Master huren

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Renault Master financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Master schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Master privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault Master onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten