Renault Mégane rijden

U kunt de Renault Mégane kopen met Hatchback, Estate of Coupé carrosserie. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de veelzijdigheid van deze Renault. Iedereen wil in de Mégane rijden en daar is een ongekend groot aantal uitrustingen, uitvoeringen en motoren voor beschikbaar. Altijd met de nieuwste technologie, comfortabel interieur, diverse lakkleuren en – misschien wel het belangrijkste – heel veel rijplezier. De Renault Mégane is er ook voor u.

Meer informatie

De Renault Mégane motoren

De volgende motoren zijn leverbaar voor de nieuwe Renault Mégane. Rijdt u graag op benzine, dan kunt u kiezen uit de Energy TCe 100, TCe 130 en de Turbo TCe 205 EDC. Rijdt u liever de Renault Mégane met dieselmotor, dan heeft u de keuze uit de Energy dCi 110, Energy dCi 110 EDC en Energy dCi 130.

Renault Mégane prijs en modellen beschikbaar bij Stern

Nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige topper? De Renault Mégane hatchback, Coupé en Estate uitvoeringen zijn leverbaar met alle opties bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Mégane lease, financiering, privé lease en verzekering. Stern is een echte Renault totaalaanbieder! Onderhoud nodig? De Arend Auto vestigingen hebben ook werkplaatsen waar Renault experts uw auto de beste service kunnen geven.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »