Renault Mégane rijden

U kunt de Renault Mégane kopen met Hatchback, Estate of Coupé carrosserie. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de veelzijdigheid van deze Renault. Iedereen wil in de Mégane rijden en daar is een ongekend groot aantal uitrustingen, uitvoeringen en motoren voor beschikbaar. Altijd met de nieuwste technologie, comfortabel interieur, diverse lakkleuren en – misschien wel het belangrijkste – heel veel rijplezier. De Renault Mégane is er ook voor u.

De Renault Mégane motoren

De volgende motoren zijn leverbaar voor de nieuwe Renault Mégane. Rijdt u graag op benzine, dan kunt u kiezen uit de Energy TCe 100, TCe 130 en de Turbo TCe 205 EDC. Rijdt u liever de Renault Mégane met dieselmotor, dan heeft u de keuze uit de Energy dCi 110, Energy dCi 110 EDC en Energy dCi 130.

Renault Mégane prijs en modellen beschikbaar bij Stern

Nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige topper? De Renault Mégane hatchback, Coupé en Estate uitvoeringen zijn leverbaar met alle opties bij onze officiële Renault-dealer, Arend Auto. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Mégane lease, financiering, privé lease en verzekering. Stern is een echte Renault totaalaanbieder! Onderhoud nodig? De Arend Auto vestigingen hebben ook werkplaatsen waar Renault experts uw auto de beste service kunnen geven.

Renault Mégane voorraad

Renault Mégane privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Renault Mégane

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Renault Mégane verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Mégane financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Mégane schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Mégane onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten