Renault Scénic rijden

De nieuwe Renault Scénic geeft een verfrissende visie op de MPV. Met een sensueel design dat u in geen enkele andere Renault zult terugvinden. Strak ontworpen met grote 20 inch wielen en een diepe voorruit die van buiten prachtig oogt en van binnen extra licht binnenlaat. U kunt de nieuwe Renault Scénic nu kopen bij Stern Renault-dealer Arend Auto of vragen naar de mogelijkheden voor leasen of financieren. Ook de Grand Scénic is leverbaar.

Nieuwe technologie van de Renault Scénic

Technologische innovaties zijn ook te vinden in de nieuwe Renault Scénic. Zo kunnen de C-vormige koplampen uitgerust worden met LED Pure Vision-technologie voor verbeterd zicht in het donker. Van binnen wordt de Scénic voorzien van verrassend veel opbergruimtes. De ‘Magic Drawer’ opberglade bij de passagiersstoel kan 11,5 liter opslaan en bevat tevens koelfunctie en een kluisje.

Renault Scénic interieur

De elektronisch functies van het Scénic interieur zijn grotendeels bestuurbaar met het touchscreenscherm in het dashboard. Het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem is volledig bedienbaar via touchscreen. Het geeft u niet alleen bediening over routeplanning, muziekselectie en de functies van uw smartphone, u kunt er ook de achterstoelen mee besturen om ze bijvoorbeeld neer te klappen.

Meer weten over de Renault Scénic?

Interesse in de nieuwe Renault Scénic? Alle uitvoeringen zijn nu leverbaar bij onze Renault-dealer Arend Auto. Ook de grotere uitvoering van de MPV, de Renault Grand Scénic, kan u nu rijden bij Stern. U kunt ook direct contact opnemen met onze verkoopadviseurs voor een offerte of afspraak, volledig vrijblijvend. Tevens kunt u een Renault Scénic lease of financiering aanvragen bij ons.

Renault Scénic voorraad