Renault Scénic rijden

De nieuwe Renault Scénic geeft een verfrissende visie op de MPV. Met een sensueel design dat u in geen enkele andere Renault zult terugvinden. Strak ontworpen met grote 20 inch wielen en een diepe voorruit die van buiten prachtig oogt en van binnen extra licht binnenlaat. U kunt de nieuwe Renault Scénic nu kopen bij Stern Renault-dealer Arend Auto of vragen naar de mogelijkheden voor leasen of financieren. Ook de Grand Scénic is leverbaar.

Meer informatie

Nieuwe technologie van de Renault Scénic

Technologische innovaties zijn ook te vinden in de nieuwe Renault Scénic. Zo kunnen de C-vormige koplampen uitgerust worden met LED Pure Vision-technologie voor verbeterd zicht in het donker. Van binnen wordt de Scénic voorzien van verrassend veel opbergruimtes. De ‘Magic Drawer’ opberglade bij de passagiersstoel kan 11,5 liter opslaan en bevat tevens koelfunctie en een kluisje.

Renault Scénic interieur

De elektronisch functies van het Scénic interieur zijn grotendeels bestuurbaar met het touchscreenscherm in het dashboard. Het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem is volledig bedienbaar via touchscreen. Het geeft u niet alleen bediening over routeplanning, muziekselectie en de functies van uw smartphone, u kunt er ook de achterstoelen mee besturen om ze bijvoorbeeld neer te klappen.

Meer weten over de Renault Scénic?

Interesse in de nieuwe Renault Scénic? Alle uitvoeringen zijn nu leverbaar bij onze Renault-dealer Arend Auto. Ook de grotere uitvoering van de MPV, de Renault Grand Scénic, kan u nu rijden bij Stern. U kunt ook direct contact opnemen met onze verkoopadviseurs voor een offerte of afspraak, volledig vrijblijvend. Tevens kunt u een Renault Scénic lease of financiering aanvragen bij ons.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Renault Scénic Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Renault Scénic kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Renault  leasen

Voordelig een Renault Scénic leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Renault Scénic leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »