De Nieuwe Renault Trafic

Veelzijdiger dan de Renault Trafic wordt een bedrijfswagen zelden gemaakt. De Trafic kan zowel als compacte bestelauto voor vrachtvervoer worden gekocht als een uitvoering met extra zitplaatsen voor personenvervoer. U zult altijd investeren in een bedrijfswagen die heerlijk comfortabel en dynamisch rijdt, maar ook een prachtig visitekaartje voor uw onderneming is. Met de Renault Trafic kan elke ondernemer gezien worden.

Veiligheid en rijplezier

De Renault Trafic wordt standaard geleverd met de nieuwste generatie ESP, zodat rijden in de compacte bestelauto altijd aangenaam is. Renault heeft nog meer technische opties aan de bedrijfswagen toegevoegd om veilig rijden en / of de rijprestaties te verbeteren. Extended Grip zorgt voor betere tractie op zachte ondergrond zoals zand; Hill Start Assist is ideaal voor wanneer u moet starten op een helling. Tot slot is de Trafic ESP ook uitgerust met Trailer Swing Control. Deze functionaliteit is ideaal wanneer u met aanhangwagen rijdt. De technologie controleert of de aanhangwagen te veel uitzwenkt en corrigeert de bestelauto om gevaarlijke situaties te vermijden.

Maximale laadruimte en comfort 

De stoelen van de Renault Trafic zijn volledig nieuw ontworpen en gevuld met dicht schuimrubber. Met name de lendenen worden perfect ondersteund door de ergonomische vorm. En alles is ook instelbaar, van de hoofdsteun tot de lengte, hoogte en het stuur. Chauffeurs van alle formaten zullen zich thuis voelen achter het stuur van de Trafic. 

Ook de laadruimte van de Trafic weet elegantie om te zetten in praktisch nut. Dankzij het doorlaadluik, kunt u extra lange lading doorschuiven tot onder de bijrijdersstoel. De Renault Trafic heeft hierdoor de langste laadlengte in zijn segment! Voor de L1 versie is 3,75 meter beschikbaar en de L2 versie 4,15 meter. In kubieke meters tellen de Trafic laadruimtes 5,2 m3 en 6 m3. Van binnen kunnen er diverse handige accessoires worden toegevoegd aan de laadruimte. Standaard komt de bestelauto met wel 18 bevestigingspunten. 

Renault Trafic laadruimte inrichting nodig? 

Zoekt u naar gespecialiseerde bedrijfswageninrichting voor uw Renault Trafic. Stern heeft tevens diverse werkplaatsen gespecialiseerd in laadruimte inrichting. Onze bedrijfswagenexperts helpen mee met het ontwerpen en inrichtingen van een laadruimte gespecialiseerd voor uw onderneming.

Renault Trafic carrosseriekleuren beschikbaar

De Renault Trafic carrosserie kan in diverse kleuren geleverd worden via onze dealer. U heeft de keuze uit de volgende Trafic kleuren: Glacier, Gris Taupe, Rouge Magma, Vert Bambou en de metallic lakken Gris Cassiopée, Latine, Noir Midnight, Bleu Panorama, Brun Cuvre en Beige Cendré.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Renault Trafic lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Renault Trafic Lease actie »

Zelf uw Renault samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”