Renault Trafic bestelauto specificaties

Veelzijdiger dan de Renault Trafic wordt een bedrijfswagen zelden gemaakt. De Trafic kan zowel als compacte bestelauto voor vrachtvervoer worden gekocht als een uitvoering met extra zitplaatsen voor personenvervoer. U zult altijd investeren in een bedrijfswagen die heerlijk comfortabel en dynamisch rijdt, maar ook een prachtig visitekaartje voor uw onderneming is. Met de Renault Trafic kan elke ondernemer gezien worden.

Maximale laadruimte en comfort 

De stoelen van de Renault Trafic zijn volledig nieuw ontworpen en gevuld met dicht schuimrubber. Met name de lendenen worden perfect ondersteund door de ergonomische vorm. En alles is ook instelbaar, van de hoofdsteun tot de lengte, hoogte en het stuur. Chauffeurs van alle formaten zullen zich thuis voelen achter het stuur van de Trafic. 

Ook de laadruimte van de Trafic weet elegantie om te zetten in praktisch nut. Dankzij het doorlaadluik, kunt u extra lange lading doorschuiven tot onder de bijrijdersstoel. De Renault Trafic heeft hierdoor de langste laadlengte in zijn segment! Voor de L1 versie is 3,75 meter beschikbaar en de L2 versie 4,15 meter. In kubieke meters tellen de Trafic laadruimtes 5,2 m3 en 6 m3. Van binnen kunnen er diverse handige accessoires worden toegevoegd aan de laadruimte. Standaard komt de bestelauto met wel 18 bevestigingspunten. 

Renault Trafic laadruimte inrichting nodig? 

Zoekt u naar gespecialiseerde bedrijfswageninrichting voor uw Renault Trafic. Stern heeft tevens diverse werkplaatsen gespecialiseerd in laadruimte inrichting. Onze bedrijfswagenexperts helpen mee met het ontwerpen en inrichtingen van een laadruimte gespecialiseerd voor uw onderneming.

Veiligheid en rijplezier

De Renault Trafic wordt standaard geleverd met de nieuwste generatie ESP, zodat rijden in de compacte bestelauto altijd aangenaam is. Renault heeft nog meer technische opties aan de bedrijfswagen toegevoegd om veilig rijden en / of de rijprestaties te verbeteren. Extended Grip zorgt voor betere tractie op zachte ondergrond zoals zand; Hill Start Assist is ideaal voor wanneer u moet starten op een helling. Tot slot is de Trafic ESP ook uitgerust met Trailer Swing Control. Deze functionaliteit is ideaal wanneer u met aanhangwagen rijdt. De technologie controleert of de aanhangwagen te veel uitzwenkt en corrigeert de bestelauto om gevaarlijke situaties te vermijden.

Renault Trafic carrosseriekleuren beschikbaar

De Renault Trafic carrosserie kan in diverse kleuren geleverd worden via onze dealer. U heeft de keuze uit de volgende Trafic kleuren: Glacier, Gris Taupe, Rouge Magma, Vert Bambou en de metallic lakken Gris Cassiopée, Latine, Noir Midnight, Bleu Panorama, Brun Cuvre en Beige Cendré.

Stel uw ideale Renault Trafic samen via Stern

Wilt u de Renault Trafic zelf uitproberen? Onze officiële Renault dealer, Arend Auto, helpt u graag verder. Bij Stern kunt u de nieuwe Renault Trafic kopen maar ook leasen, financieren of laten verzekeren. Tevens hebben wij een voorraad Renault occasions waar u wellicht de ideale bestelauto vindt voor uw onderneming. Om ons mobiliteitspakket compleet te maken, bieden de werkplaatsen van Arend Auto gespecialiseerd Renault onderhoud aan. Zo vindt u alle Renault service op één adres.

Renault Trafic voorraad

 • Renault Trafic T27 2.5 DCI 115 pk L1H1 FAP

  Arend Auto Amsterdam West

  Bouwjaar2010
  KM stand117.062
  Energie label

  Prijs € 9.940,00

  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Diesel
  • Garantie 3 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Amsterdam West
 • Renault Trafic 2.0 dCi 115 T27 L1H1

  Arend Auto Amsterdam West

  Bouwjaar2011
  KM stand122.511
  Energie label

  Prijs € 9.940,00

  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Diesel
  • Garantie 3 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Amsterdam West
 • Renault Trafic 2.0 dCi T29 L1H1

  Arend Auto Amsterdam West

  Bouwjaar2014
  KM stand77.959
  Energie label

  Prijs € 14.940,00

  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Diesel
  • Garantie 3 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Amsterdam West

Lease een Renault Trafic

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Renault Trafic

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Trafic financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Trafic schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Trafic privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault Trafic onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten