Nieuwe Renault Twingo rijden

De Renault Twingo is de meest compacte auto uit de range van het merk. Een stadsauto pur sang waarvan de nieuwe uitvoering zelfs 10 cm korter is geworden, dus nog beter wendbaar in druk verkeer. Maar het braafste jongetje van de klas is de Twingo zeker niet. Renault heeft diverse innovatieve technieken en technologie toegepast om de auto extra aantrekkelijk te maken voor alle doelgroepen.

Meer informatie

Wendbaarder dan ooit

De nieuwe Twingo behoort tot de meest wendbare auto’s op de Nederlandse weg. De lengte is ingekort terwijl de wielbasis is verlengd met 22 cm. Daardoor heeft de stadsauto een draaicirkel van slechts 8,6 meter. De Renault Twingo vervoert u zelfs door de krapste straatjes en inparkeren zal nooit een probleem zijn. Vooral wanneer u een uitvoering met parkeersensoren en een achteruitrijcamera koopt.

Verrassend veel opbergruimte 

Met zoveel wendbaarheid en flexibiliteit zou u denken dat de Renault Twingo zeer compact is van binnen. Dat klopt niet, want u kunt gerust een kast vervoeren in deze stadsauto! Met de stoelen neergeklapt krijgt de auto een vlakke laadvloer van wel 2,20 meter; ideaal voor vervoer van grote spullen. Het stoffen schuifdak is bovendien terug van weggeweest zodat u de Twingo ook als cabrio kunt rijden. 

Opties voor plezier en veiligheid

Voor wie wil kunnen genieten van een multimediasysteem tijdens het rijden, kan de Twingo geleverd worden met een ingebouwd displayscherm in het dashboard. Niet alleen bent u dan voorzien van een navigatiesysteem en diverse apps, met R & GO worden de functies van de Renault en smartphone perfecte geïntegreerd. Zo kunt u maximaal handsfree functioneren en toch goed op de weg blijven letten. 

Extra veiligheid tijdens het rijden in de Renault Twingo, komt van de ABS met AFU (noodstopbekrachtiging). Uw remweg zal met deze technologie tot een minimum beperkt worden. Ook op deze wijze wordt de wendbaarheid van de Twingo perfect benut.

Welke Renault Twingo kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Renault Twingo is direct te bestellen in diverse trendy kleuren. U kunt kiezen voor professioneel ogende kleuren zoals wit, zwart of mokkabruin. Maar u kunt uw Twingo ook extra vrolijke laten ogen door de carrosserie geel, rood, blauw of staalblauw te bestellen. Daarnaast zijn er nog extra opties om het interieur en eventuele bestickering toe te voegen aan uw nieuwe Twingo.

Renault Twingo prijs aanvragen

Wilt u ook graag gezien worden in de nieuwe Renault Twingo? Stern helpt u graag verder via onze officiële Renault dealer, Arend Auto. Via ons netwerk kunt u alle Renault Twingo uitvoeringen en accessoires kopen. Ook een Renault lease, financiering of verzekering kan afgesloten worden. Voor gespecialiseerd Renault onderhoud kunt u eveneens terecht in de Arend Auto werkplaatsen. Zo kunt op een centraal adres bij Stern terecht voor al uw Renault producten en diensten.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Renault Twingo Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Renault Twingo kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Renault  leasen

Voordelig een Renault Twingo leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Renault Twingo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »