Nieuwe Renault Twingo rijden

De Renault Twingo is de meest compacte auto uit de range van het merk. Een stadsauto pur sang waarvan de nieuwe uitvoering zelfs 10 cm korter is geworden, dus nog beter wendbaar in druk verkeer. Maar het braafste jongetje van de klas is de Twingo zeker niet. Renault heeft diverse innovatieve technieken en technologie toegepast om de auto extra aantrekkelijk te maken voor alle doelgroepen.

Wendbaarder dan ooit

De nieuwe Twingo behoort tot de meest wendbare auto’s op de Nederlandse weg. De lengte is ingekort terwijl de wielbasis is verlengd met 22 cm. Daardoor heeft de stadsauto een draaicirkel van slechts 8,6 meter. De Renault Twingo vervoert u zelfs door de krapste straatjes en inparkeren zal nooit een probleem zijn. Vooral wanneer u een uitvoering met parkeersensoren en een achteruitrijcamera koopt.

Verrassend veel opbergruimte 

Met zoveel wendbaarheid en flexibiliteit zou u denken dat de Renault Twingo zeer compact is van binnen. Dat klopt niet, want u kunt gerust een kast vervoeren in deze stadsauto! Met de stoelen neergeklapt krijgt de auto een vlakke laadvloer van wel 2,20 meter; ideaal voor vervoer van grote spullen. Het stoffen schuifdak is bovendien terug van weggeweest zodat u de Twingo ook als cabrio kunt rijden. 

Opties voor plezier en veiligheid

Voor wie wil kunnen genieten van een multimediasysteem tijdens het rijden, kan de Twingo geleverd worden met een ingebouwd displayscherm in het dashboard. Niet alleen bent u dan voorzien van een navigatiesysteem en diverse apps, met R & GO worden de functies van de Renault en smartphone perfecte geïntegreerd. Zo kunt u maximaal handsfree functioneren en toch goed op de weg blijven letten. 

Extra veiligheid tijdens het rijden in de Renault Twingo, komt van de ABS met AFU (noodstopbekrachtiging). Uw remweg zal met deze technologie tot een minimum beperkt worden. Ook op deze wijze wordt de wendbaarheid van de Twingo perfect benut.

Welke Renault Twingo kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Renault Twingo is direct te bestellen in diverse trendy kleuren. U kunt kiezen voor professioneel ogende kleuren zoals wit, zwart of mokkabruin. Maar u kunt uw Twingo ook extra vrolijke laten ogen door de carrosserie geel, rood, blauw of staalblauw te bestellen. Daarnaast zijn er nog extra opties om het interieur en eventuele bestickering toe te voegen aan uw nieuwe Twingo.

Renault Twingo prijs aanvragen

Wilt u ook graag gezien worden in de nieuwe Renault Twingo? Stern helpt u graag verder via onze officiële Renault dealer, Arend Auto. Via ons netwerk kunt u alle Renault Twingo uitvoeringen en accessoires kopen. Ook een Renault lease, financiering of verzekering kan afgesloten worden. Voor gespecialiseerd Renault onderhoud kunt u eveneens terecht in de Arend Auto werkplaatsen. Zo kunt op een centraal adres bij Stern terecht voor al uw Renault producten en diensten.

Renault Twingo voorraad

 • Renault Twingo 1.2 16V 75pk Collection

  Arend Auto Oisterwijk

  Bouwjaar2011
  KM stand101.701
  Energie label

  Prijs € 5.200,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 6 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Oisterwijk
 • Renault Twingo 1.2 16V 75pk ECO²

  Arend Auto Purmerend

  Bouwjaar2010
  KM stand89.287
  Energie label

  Prijs € 5.450,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 6 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Purmerend
 • Renault Twingo 1.2 16V 75pk Collection

  Arend Auto Veghel

  Bouwjaar2012
  KM stand72.785
  Energie label

  Prijs € 5.795,00

  • Hatchback
  • NAP
   iconNationale Auto Pas. Onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto's registreert.
  • Benzine
  • Garantie 24 maanden
  • Handgeschakeld
  • Vestigingsplaats Veghel

Renault Twingo privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Renault Twingo leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Renault Twingo verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Twingo financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Renault Twingo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Twingo onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten