Over de Renault Twizy

Elektrische auto’s zijn de toekomst en de Renault Twizy rijdt voorop met een revolutionair design ongekend voor stadsauto’s. Hij is 100% elektrisch, ongelofelijk wendbaar en creëert automatisch ontzag met zijn futuristische ontwerp. 2 personen passen in de Renault Twizy wat het een uitstekende elektrische auto maakt voor urban mobility. De Renault Twizy 45 uitvoering is begrensd en mag daarom ook door 16-jarigen gereden worden.

Meer informatie

Welke Renault Twizy kleuren kunt u bestellen?

Een unieke elektrische auto zoals de Renault Twizy verdient ook unieke kleuropties. De Twizy is te bestellen bij onze dealers in de volgende kleuren: Blanc Neige, Noir Étoile, Rouge Filament en Bleu Caraïbes. Sommige kleuren kunnen gecombineerd worden met apart gekleurde energy gates en spiegels.

Renault Twizy prijs bij Stern aanvragen

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Renault Twizy kopen bij onze officiële dealer, Arend Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar en voor gespecialiseerd onderhoud kunt u terecht in de werkplaatsen. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Twizy lease, financiering, privé lease of verzekering.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Renault Twizy Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Renault Twizy kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Renault  leasen

Voordelig een Renault Twizy leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Renault Twizy leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »