Over de Renault Twizy

Elektrische auto’s zijn de toekomst en de Renault Twizy rijdt voorop met een revolutionair design ongekend voor stadsauto’s. Hij is 100% elektrisch, ongelofelijk wendbaar en creëert automatisch ontzag met zijn futuristische ontwerp. 2 personen passen in de Renault Twizy wat het een uitstekende elektrische auto maakt voor urban mobility. De Renault Twizy 45 uitvoering is begrensd en mag daarom ook door 16-jarigen gereden worden.

Welke Renault Twizy kleuren kunt u bestellen?

Een unieke elektrische auto zoals de Renault Twizy verdient ook unieke kleuropties. De Twizy is te bestellen bij onze dealers in de volgende kleuren: Blanc Neige, Noir Étoile, Rouge Filament en Bleu Caraïbes. Sommige kleuren kunnen gecombineerd worden met apart gekleurde energy gates en spiegels.

Renault Twizy prijs bij Stern aanvragen

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Renault Twizy kopen bij onze officiële dealer, Arend Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar en voor gespecialiseerd onderhoud kunt u terecht in de werkplaatsen. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Renault Twizy lease, financiering, privé lease of verzekering.

Renault Twizy voorraad

Renault Twizy leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Renault Twizy verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Twizy financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Twizy schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Twizy privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault Twizy onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten