Over de Renault ZOE

De Renault ZOE is een compacte auto met volledig elektrische aandrijving. Het design is lekker speels en combineert veel kwaliteit en premium kenmerken van de bekendere Renault-modellen. Dat maakt de ZOE een erg praktische auto. Waar de Renault ZOE zich onderscheidt van zijn broers met verbrandingsmotoren, is dat hij vrijwel geruisloos over de weg rijdt. Dat komt door de elektromotor, die volledig nieuw ontwikkeld is om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan. Gemiddeld heeft de Renault ZOE een elektrische actieradius van 120 tot 140 kilometer. Genoeg voor dagelijks woon-werkverkeer.

Meer informatie

Welke carrosseriekleuren kunt u voor de Renault ZOE bestellen?

De Renault ZOE is in een groot aantal carrosseriekleuren te bestellen. Bij onze dealers zijn de volgende kleuren voor de elektrische Renault beschikbaar: Blanc Glacier, Blanc Nacré, Bleu Azur, Brun Ardent, Bleu Energy, Gris Givré, Gris Neptune en Noir Étoile.

Renault ZOE prijs en lease-opties

Nieuwsgierig geworden? Ook u kunt meedoen aan de elektrische revolutie! U kunt alle uitvoeringen van de Renault ZOE kopen bij onze officiële dealer, Arend Auto. Ook zijn de werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Renault onderhoud. Via het netwerk van Stern zijn bovendien opties mogelijk voor een Renault ZOE lease, financiering, privé lease en verzekering. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Renault Zoe Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Renault Zoe kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Renault  leasen

Voordelig een Renault Zoe leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Renault Zoe leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »