Over de Renault ZOE

De Renault ZOE is een compacte auto met volledig elektrische aandrijving. Het design is lekker speels en combineert veel kwaliteit en premium kenmerken van de bekendere Renault-modellen. Dat maakt de ZOE een erg praktische auto. Waar de Renault ZOE zich onderscheidt van zijn broers met verbrandingsmotoren, is dat hij vrijwel geruisloos over de weg rijdt. Dat komt door de elektromotor, die volledig nieuw ontwikkeld is om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan. Gemiddeld heeft de Renault ZOE een elektrische actieradius van 120 tot 140 kilometer. Genoeg voor dagelijks woon-werkverkeer.

Welke carrosseriekleuren kunt u voor de Renault ZOE bestellen?

De Renault ZOE is in een groot aantal carrosseriekleuren te bestellen. Bij onze dealers zijn de volgende kleuren voor de elektrische Renault beschikbaar: Blanc Glacier, Blanc Nacré, Bleu Azur, Brun Ardent, Bleu Energy, Gris Givré, Gris Neptune en Noir Étoile.

Renault ZOE prijs en lease-opties

Nieuwsgierig geworden? Ook u kunt meedoen aan de elektrische revolutie! U kunt alle uitvoeringen van de Renault ZOE kopen bij onze officiële dealer, Arend Auto. Ook zijn de werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Renault onderhoud. Via het netwerk van Stern zijn bovendien opties mogelijk voor een Renault ZOE lease, financiering, privé lease en verzekering. 

Renault ZOE voorraad

Renault ZOE leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Renault ZOE verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Renault ZOE

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Renault ZOE financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault ZOE schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault ZOE privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Renault ZOE onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten