Seat Ibiza kopen bij Stern

De naam geeft het al aan, de Seat Ibiza is een feest om in te zitten en te rijden. Een sportieve hatchback met dynamisch uiterlijk en luxe opties. Licht qua gewicht maar zwaar in vermogen als u dat wilt. Onze officiële Seat-dealer, Heron Auto, helpt graag mee met het samenstellen van de beste Seat Ibiza uitvoering voor uw situatie. Dat u zult genieten tijdens het rijden, staat al vast!

Fris exterieur voor de Ibiza hatchback

Het vernieuwde Seat Ibiza exterieur heeft wat veranderingen ondergaan. Nog altijd is de Ibiza een vrolijke hatchback om te zien, maar de nieuwe robuuste grille en verbeterde bumpers geven de auto een meer zelfverzekerde uitstraling. U kunt het exterieur in diverse frisse kleuren bestellen. Interieur ruimer ontworpen. Van binnen hebben alle inzittenden verrassend veel hoofd- en beenruimte. Het comfortabele interieur is iets ruimer ontworpen en komt nu ook met een 11 liter groot dashboardkastje dat tevens als koelkast kan functioneren. Een extra verbetering is de grotere bagageruimte. Met neergeklapte achterbak krijgt u een ruimte van 292 liter om te vullen. Optioneel kunt u een volledig geïntegreerd multimediasysteem kopen, inclusief touchscreen.

Opties voor veilig rijden

De nieuwe Seat Ibiza is bijzonder veilig, dat blijft uit de 5 sterren die de auto scoorde tijdens de Euro NCAP crashtest. Diverse airbags om verschillende belangrijke posities, worden standaard geleverd bij de Ibiza. Technische systemen zoals ESP, ABS en het optionele Adaptive Front-Lighting Systeem optimaliseren ook de veiligheid, naast het rijplezier.

Extra vermogen met de Seat Ibiza motoruitvoeringen

Met een relatief laag gewicht, kan de Seat Ibiza al met zeer efficiënte motoren heerlijk overweg. De wendbaarheid van de dynamische hatchback is uitzonderlijk goed, maar u kunt ook bij de Ibiza terecht als u meer power onder de motorkap zoekt. De 1.4 TSI FR DSG motor met 150 pk is de krachtigste motor leverbaar met de Seat Ibiza.

Alle Seat Ibiza kleuren beschikbaar

De Seat Ibiza is een feest om in te rijden, ongeacht welke kleur u bestelt. U kunt alle carrosseriekleuren bestellen bij onze Seat-dealer. Standaard wordt de Ibiza geleverd in Emocionrood maar optioneel kunt u kiezen voor Candywit. Daarnaast zijn er de metallic kleuren Nevadawit, Montsantrood, Limagroen, Estrellazilver, Universozwart, Speedblauw, Pirineogrijs, Tribu, Apolloblauw en Boal. Exclusief voor de Seat Ibiza ST editie zijn de kleuren Baleabeige en Albablauw ook beschikbaar.

Seat Ibiza, Ibiza SC of Ibiza ST kopen

Nieuwsgierig geworden naar de Seat Ibiza? Via Stern kunt u een proefrit aanvragen voor deze feestelijke hatchback. Onze officiële Seat-dealer kan alle uitvoeringen leveren van de Ibiza, de sportieve Ibiza SC en de Ibiza ST stationwagon variant. Naast de Ibiza nieuw of als occasion kopen kunt u ook bij ons terecht voor een lease, financiering of verzekering. Bovendien bieden de werkplaatsen van Heron Auto gespecialiseerd Seat onderhoud aan. Zo vindt u bij Stern een echt Seat totaalpakket aan producten en diensten.

Seat Ibiza voorraad

Seat Ibiza privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Seat Ibiza leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Seat Ibiza verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Seat Ibiza financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Seat Ibiza

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Seat Ibiza onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen