Over de Seat Leon

De Seat Leon combineert de speelsheid en luxe van een hatchback met een professioneel uiterlijk dat ook zakelijke rijders zal aanspreken. De beschikbare opties doen denken aan een premium auto, maar dan wel een met een scherpe prijs. Pak uw voordeel met de Seat Leon en stel samen met ons de ideale uitvoering samen!

Kies uit de Seat Leon, Leon SC of de ST stationwagon

De Seat Leon is een van de meest veelzijdige auto’s van de Seat range. De standaard uitvoering komt al met een zeer comfortabel interieur en een exterieur dat sportiviteit met een zakelijk randje uitstraalt. De Seat Leon SC is een speciale uitvoering met 3-deurs en hogere rijprestaties. Als u een stationwagon zoekt kunt u voor de Seat Leon ST kiezen, met een extra grote bagageruimte, die met neergeklapte achterbank tot wel 1.470 liter aan ruimte biedt. Alle drie de uitvoeringen hebben hun eigen uitrustingen en beschikbare motoren.

Binnenkort voegt Seat nog een uitvoering toe aan de Leon range: de Seat Leon X-Perience. Gebaseerd op de ST-uitrusting, staat de X-Perience nog iets hoger op zijn wielen voor een avontuurlijke uitstraling. Standaard wordt de X-Perience geleverd met 4x4 aandrijving. Neem contact op met Seat dealer Heron Autov om op de hoogte te blijven van de levering.

Seat Leon interieur

Standaard komt de Leon al met LED-verlichting, dat een veel effectievere lichtstraal creëert en aangenamer rijdt. Dezelfde innovatie in licht wordt doorgetrokken in de interieurverlichting van de Seat Leon. Het zet precies de juiste toon neer en maakt het rijden voor alle inzittenden prettiger. Opties voor de Seat Leon zijn onder meer automatische airconditioning en een uitgebreid multimediasysteem met display verwerkt in het dashboard.

Veelzijdig en veilig

Aan veiligheid ook geen gebrek in deze Seat. De Leon wordt standaard met 7 airbags geleverd voor optimale veiligheid. Optioneel kan de auto ook automatische wegcorrectie toepassen, zodat u nooit onbewust uit een rijstrook zult rijden. In het geval dat er toch een botsing plaatsvindt, activeert het Multi Collision Brake Systeem. De Seat Leon zal dan automatisch afremmen om een tweede botsing te voorkomen. Tot slot kunt u de volledige rijstijl van de auto aanpassen via het display op het dashboard. U kunt kiezen uit Normal, Sport, Eco of een volledig zelf ingestelde rijstand.

De diverse motoruitvoeringen

De veelzijdigheid van de Seat Leon ziet u ook terug onder de motorkap. U kunt al zeer op brandstofverbruik besparen met de 1.6 TDI E-Ecomotive motor of de 1.0 EcoTSI benzinemotor. Wilt u meer vermogen, dat kan! De 2.0 TDI heeft een vermogen van 135 kW / 184 pk. Voor benzinerijders is er de 2.0 TSI met een vermogen van 213 kW / 290 pk. Ook kan de Seat Leon met een aardgasmotor geleverd worden.

Er zijn nog veel meer motoruitvoeringen te combineren en onze Seat-adviseurs bij Heron Auto helpen u graag met het samenstellen van de perfecte Seat Leon voor uw situatie.

Leverbare Seat Leon kleuren

De Seat Leon wordt standaard geleverd in Mediterraneoblauw of Emocionrood maar er zijn diverse optionele kleuren om uit te kiezen: Candywit, Pirineosgrijs, Chilirood, Midnightzwart, Limagroen, Nevadawit, Apolloblauw, Estrellazilver en Technicgrijs. Tevens is de Seat Leon in 2 speciale lakkleuren leverbaar: Adventurebruin en Alorblauw.

De Seat Leon kopen, leasen en andere financieringsopties via Stern

Benieuwd of wij een Seat Leon voor u hebben? U kunt alle uitvoeringen en accessoires van de Leon kopen via Stern. Dankzij ons uitgebreide mobiliteitspakket kunnen wij tevens een Seat Leon lease, financiering of verzekering aanbieden. Bij Heron Auto kunt u ook nog terecht voor hoge kwaliteit Seat occasions en gespecialiseerd onderhoud. 

Seat Leon voorraad

Seat Leon leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Seat Leon verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Seat Leon financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Seat Leon schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Seat Leon privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Seat Leon onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen