Rijden in de Seat Mii

De compacte Seat Mii heeft alle voordelen van een goede stadsauto: hij neemt weinig ruimte in, heeft een laag brandstofverbruik, is zeer wendbaar en is te koop in diverse stijlvolle kleuren. De Seat Mii neemt ook veel voordelen over uit andere segmenten. De auto is compact maar de bagageruimte zeker niet. Met de stoelen neergeklapt past er maar liefst 251 liter achterin. De Mii kan ook met veel premium opties uitgerust worden en is het toonbeeld van veilig rijden op het gebied van technologie. Standaard met 4 jaar fabrieksgarantie!

Seat Mii uitvoeringen

Een stadsauto hoort in zoveel mogelijk uitvoeringen en met een keur aan opties leverbaar te zijn. De Seat Mii gehoorzaamt hier uitstekend aan; Stern kan een groot aantal Mii-uitvoeringen met variërende optiepakketten leveren. Het standaard model is de Mii Reference, daarna de Mii Style met elektrisch bedienbare ramen voor en centrale deurvergrendeling, en de Mii Chic met de meest uitgebreide uitvoering. Voor meer power is er de Seat Mii Sport, die met sportieve velgen komt, mistlampen, donkergetinte ramen en antraciet gespoten dashboard. De Mii Sport Dynamic biedt nog extra comfort met verwarmbare stoelen.

Seat Mii motoren

De nieuwe serie Ecomotive motoren zijn efficiënter dan ooit. De Seat Mii profiteert daarvan met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. De actieradius van de Mii kan tot meer dan 850 km reiken! Ook de CO2-uitstoot is zeer laag waardoor de Mii profiteert van een lagere bijtelling. Het standaard meegeleverde start-stop systeem helpt tevens mee met het efficiënter maken van de Seat Mii.

Veilig rijden in de Seat Mii

Bij de NCAP crashtest ontving de nieuwe Seat Mii de maximale score: 5 sterren. De stadsauto bevat diverse geavanceerde veiligheidssystemen die de kans op ongelukken minimaliseren. ABS verkort uw remweg en dankzij ESP is er ook een kleinere kans wordt de stabiliteit op de weg bewaard. Dankzij Safety Assist remt de Seat Mii automatisch af wanneer het obstakels op de weg detecteert. Zo kunt u altijd zorgeloos het drukke stadsverkeer trotseren.

Welke Seat Mii kleuren kunt u bestellen?

De Seat Mii wordt standaard geleverd in Sunflower geel. De optionele kleuren zijn Tornado rood, Candywit en de metallic kleuren Blueberryblauw, Tungsten Silver, Reflexzilver en Diepzwart.

Seat Mii kopen, leasen en andere financieringsopties

Nieuwsgierig geworden naar hoe de Seat Mii rijdt? U kunt een proefrit aanvragen voor het nieuwe model, bij Stern haar officiële Seat-dealer, Heron Auto. U kunt bij ons alle Seat Mii-uitvoeringen en accessoires kopen. Geeft u de voorkeur aan een Seat Mii lease, financiering of verzekering? Het Stern mobiliteitspakket dekt ook deze diensten. Tevens zijn de Heron Auto werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Seat onderhoud.

Seat Mii voorraad

Seat Mii leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Seat Mii verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Seat Mii financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Seat Mii schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Seat Mii

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Seat Mii onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen