Seat Toledo rijden

De nieuwe Seat Toledo is een sedan geworden die stijl en comfort uitstraalt. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maar de Toledo biedt nog meer dan een mooi prijskaartje: de achterklep biedt toegang tot een verrassend grote bagageruimte. Standaard al 550 liter groot, maar met de achterbank neergeklapt komt u uit op 1490 liter. Een sedan niet alleen voor zakelijke rijders maar ook om het gezin mee in stijl te vervoeren.

Seat Toledo motoren

De Seat Toledo kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • 1.2 TSI benzine - 66 kW / 90 pk
  • 1.2 TSI benzine - 81 kW / 110 pk
  • 1.4 TSI benzine - 92 kW / 125 pk
  • 1.4 TDI diesel - 66 kW / 90 pk
  • 1.4 TDI diesel - 85 kW / 115 pk

Welke Seat Toledo kleuren kunt u bestellen?

De Seat Toledo wordt standaard geleverd in Mediterraneanblauw maar u hebt een groot aantal optionele kleuren om uit te kiezen. De volgende kleuren zijn direct te bestellen bij onze Seat-dealers: Bilawit, Passionrood, Nevadawit, Denimblauw, Oceanblauw, Cappuccinobeige, Magiczwart, Brilliantzilver, Cherryrood en Rodiumgrijs.

Seat Toledo prijs en opties bij Stern

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Seat Toledo kopen bij onze officiële Seat-dealer, Heron Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Seat Toledo lease, financiering, privé lease en verzekering. Hebt u Seat onderhoud nodig? De werkplaatsen van Heron Auto zijn voorzien van de juiste technologie en kennis om u de beste Seat Toledo service te leveren.

Seat Toledo voorraad

Privé lease een Seat Toledo

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Seat Toledo

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Seat Toledo

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Seat Toledo

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Seat Toledo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Service Seat Toledo

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen