Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Seat Toledo rijden

De nieuwe Seat Toledo is een sedan geworden die stijl en comfort uitstraalt. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maar de Toledo biedt nog meer dan een mooi prijskaartje: de achterklep biedt toegang tot een verrassend grote bagageruimte. Standaard al 550 liter groot, maar met de achterbank neergeklapt komt u uit op 1490 liter. Een sedan niet alleen voor zakelijke rijders maar ook om het gezin mee in stijl te vervoeren.

Meer informatie

Seat Toledo motoren

De Seat Toledo kan met de volgende motoren geleverd worden: 

 • 1.2 TSI benzine - 66 kW / 90 pk
 • 1.2 TSI benzine - 81 kW / 110 pk
 • 1.4 TSI benzine - 92 kW / 125 pk
 • 1.4 TDI diesel - 66 kW / 90 pk
 • 1.4 TDI diesel - 85 kW / 115 pk

Welke Seat Toledo kleuren kunt u bestellen?

De Seat Toledo wordt standaard geleverd in Mediterraneanblauw maar u hebt een groot aantal optionele kleuren om uit te kiezen. De volgende kleuren zijn direct te bestellen bij onze Seat-dealers: Bilawit, Passionrood, Nevadawit, Denimblauw, Oceanblauw, Cappuccinobeige, Magiczwart, Brilliantzilver, Cherryrood en Rodiumgrijs.

Seat Toledo prijs en opties bij Stern

Nieuwsgierig geworden? U kunt de Seat Toledo kopen bij onze officiële Seat-dealer, Heron Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Seat Toledo lease, financiering, privé lease en verzekering. Hebt u Seat onderhoud nodig? De werkplaatsen van Heron Auto zijn voorzien van de juiste technologie en kennis om u de beste Seat Toledo service te leveren.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Seat Toledo Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Seat Toledo kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Seat lease

Voordelig een Seat Toledo leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Seat Toledo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »