Ontdek de nieuwe smart fortwo bij Stern

Smart innoveert al jaren op het gebied van stadsauto’s en de nieuwe smart fortwo is geen uitzondering. Sterker nog, het is alles dat u kunt verlangen van een hippe auto voor stedelijk vervoer. Het design van de nieuwe fortwo is meer premium, de opties zijn enorm gevarieerd en zelfs de standaard uitvoering komt al met veel luxe. Voeg daar een zeer laag brandstofverbruik aan toe en een groot aantal beschikbare lak- en interieurkleuren, dan komt u uit op een van de beste stadsauto’s op de markt.

Smart fortwo nieuw exterieur

Net als voorheen komt de nieuwe smart fortwo standaard met 2 lakkleuren. De smart is daardoor nog altijd instant herkenbaar op de weg. Ook de velgen komen in 2 kleuren die u zelf kunt samenstellen. Zowel lichtmetalen als stalen velgen met enkele of dubbele spaken kunnen geleverd worden met uw fortwo. 

Nog meer interieur opties

Optioneel kunt u uw fortwo uitbreiden met geïntegreerd dagrijlicht dat als LED-stroken de smart perfect zichtbaar maken in het donker. Ook is de fortwo leverbaar met 1,2 m2 breed panoramadak. Dit zorgt voor een prachtige lichtinval in het vernieuwde interieur. De 10 cm bredere carrosserie van de smart fortwo benut dit volledig met meer comfortabele zitruimte. Standaard is de smart uitgerust met 5 airbags en de innovatieve tridion-veiligheidskooi verwringt het interieur slechts zeer licht bij een botsing. Diverse functies – optioneel en standaard – helpen daarnaast met het verbeteren van de rijprestaties en veiligheid tijdens het rijden in de smart fortwo. 

Veiligheid innovaties in de smart fortwo

Wenst u meer dan de smart fortwo standaard uitvoering? Dan kunt u ook de smart passion kopen, die extra in het oog springt met opvallende kleuren en meer opties in het interieur. De smart fortwo prime kiest juist voor een elegante, zakelijke uitstraling, met een zeer uitgebreid interieur. Voor sportiviteit hebben wij tot slot de smart fortwo proxy, met witblauwe bekleding, panoramadak en het Cool & Audio pakket. 

Smart motoren

2 motoren zijn leverbaar, beide zeer efficiënt op het gebied van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Met een vermogen van 52 kW of 66 kW verbruikt de smart fortwo gemiddeld slechts 4,2 liter per 100 km.

Welke smart fortwo kleuren kunt u bestellen?

U kunt de nieuwe smart fortwo met de volgende kleuren bodypanels bestellen bij Stern: Black, White, Cool Silver, Hazel Brown, Lava Orange, Midnight Blue, Moon White en Titania Grey. De Tridion veiligheidskooi en grille komen tevens in verschillende kleuren zodat uw smart fortwo echt een unieke verschijning wordt.

Smart fortwo kopen? Stern Auto helpt u graag verder

Geïnteresseerd in de nieuwe generatie 2-persoons stadsauto's van smart? U kunt alle uitvoeringen en accessoires van de smart fortwo kopen bij onze officiële dealer, Stern Auto. Het mobiliteitspakket van Stern beslaat ook een smart fortwo lease, financiering of verzekering. Bovendien kunnen de Stern Auto werkplaatsen gespecialiseerd smart onderhoud aanbieden, zodat u al uw service op één centraal adres kunt laten uitvoeren. 

Smart fortwo voorraad

Smart fortwo privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Smart fortwo leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Smart fortwo verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Smart fortwo financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Smart fortwo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Smart fortwo onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor smart onderhoud kunt u altijd terecht bij een smart dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen