Over de Subaru Forester

De Subaru Forester bewijst al 3 generaties lang een van de sterkste SUV’s op de markt te zijn. Standaard geleverd met 4WD dat nu verbeterd is met X-Mode. Dit systeem is geïntegreerd met de vierwielaandrijving en geeft de beste vermogensafgifte per wiel aan op oneffen terreinen. Het gebeurt volledig automatisch en zorgt voor maximale tractie op alle wegen. De Subaru Forester is daarnaast gewoon een prachtig uitziende SUV, met veel opties zoals een panoramadak, navigatiesysteem en standaard met veel ruimte en overzicht in het interieur.

Subaru Forester motoren

De Subaru Forester kan geleverd worden met een van de volgende motoren: 

  • 2.0i Comfort - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 XT Comfort - 177 kW / 241 pk
  • 2.0 XT Sport Premium  - 177 kW / 241 pk
  • 2.0D Comfort Premium - 108 kW / 148 pk

De Subaru Forester carrosseriekleuren

De nieuwe Subaru Forester is nu al in een groot aantal kleuren leverbaar. Via onze dealer kunt u de volgende lakkleuren bestellen voor de Forester: Crystal White, Ice Silver, Jasmine Green, Burnished Bronze, Venetian Red en Dark Grey.

Subaru Forester prijs en uitvoeringen bij Stern

Klaar om met de Subaru Forester de natuur in te gaan? Onze Subaru verkoopadviseurs bij Vireo Auto staan voor u klaar. U kunt alle uitvoeringen en opties van de Subaru Forester kopen bij Stern. Tevens bieden wij opties voor een Subaru Forester lease, financiering, privé lease en verzekering. Gespecialiseerd Subaru onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen beschikken over de juiste technologie en kennis om u de beste Subaru Forester service aan te bieden.

Subaru Forester voorraad

Subaru Forester privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Subaru Forester

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Subaru Forester

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Subaru Forester financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Subaru schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Subaru Forester onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Subaru onderhoud kunt u altijd terecht bij een Subaru dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen