Over de Subaru Forester

De Subaru Forester bewijst al 3 generaties lang een van de sterkste SUV’s op de markt te zijn. Standaard geleverd met 4WD dat nu verbeterd is met X-Mode. Dit systeem is geïntegreerd met de vierwielaandrijving en geeft de beste vermogensafgifte per wiel aan op oneffen terreinen. Het gebeurt volledig automatisch en zorgt voor maximale tractie op alle wegen. De Subaru Forester is daarnaast gewoon een prachtig uitziende SUV, met veel opties zoals een panoramadak, navigatiesysteem en standaard met veel ruimte en overzicht in het interieur.

Meer informatie

Subaru Forester motoren

De Subaru Forester kan geleverd worden met een van de volgende motoren: 

 • 2.0i Comfort - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 XT Comfort - 177 kW / 241 pk
 • 2.0 XT Sport Premium  - 177 kW / 241 pk
 • 2.0D Comfort Premium - 108 kW / 148 pk

De Subaru Forester carrosseriekleuren

De nieuwe Subaru Forester is nu al in een groot aantal kleuren leverbaar. Via onze dealer kunt u de volgende lakkleuren bestellen voor de Forester: Crystal White, Ice Silver, Jasmine Green, Burnished Bronze, Venetian Red en Dark Grey.

Subaru Forester prijs en uitvoeringen bij Stern

Klaar om met de Subaru Forester de natuur in te gaan? Onze Subaru verkoopadviseurs bij Vireo Auto staan voor u klaar. U kunt alle uitvoeringen en opties van de Subaru Forester kopen bij Stern. Tevens bieden wij opties voor een Subaru Forester lease, financiering, privé lease en verzekering. Gespecialiseerd Subaru onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen beschikken over de juiste technologie en kennis om u de beste Subaru Forester service aan te bieden.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Subaru Forester Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Subaru Forester kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Subaru lease

Voordelig een Subaru Forester leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Subaru Forester leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »