Subaru Outback rijden

De nieuwe generatie Subaru Outback is een avontuurlijke SUV die standaard met All Wheel Drive en optioneel met Subaru EyeSight komt. Doormiddel van een dubbele camera functioneert deze technologie als bijrijder. Het geeft tips voor een veilige rijstijl en kan zelfs ingrijpen wanneer er een botsing dreigt. Het interieur biedt standaard nog meer comfort en is ook beter geïsoleerd. Zo rijdt de Subaru Outback niet alleen beter, hij is tevens efficiënter.

Subaru Outback motoren

De Subaru Outback is leverbaar met de volgende motoren:

  • 2.5i Comfort / Premium - 129 kW / 175 pk
  • 2.0D Comfort / Premium - 110 kW / 150 pk

Welke Subaru Outback kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Subaru Outback is onder andere in de volgende carrosseriekleuren te bestellen bij onze dealers: Tungsten Metallic, Lapis Blue Pearl, Crystal White Pearl en Ice Silver Metallic. Informeer bij onze verkoopadviseurs over andere lakkleuren en interieurkleuren.

Subaru Outback prijs: nu aan te vragen bij Vireo Auto

Geïnteresseerd om de Subaru Outback te kopen? Via onze officiële Subaru-dealer, Vireo Auto, zijn alle uitvoeringen leverbaar. Stern biedt naast koopopties ook een Subaru lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Heeft uw huidige Subaru Outback gespecialiseerd onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen zijn uitgerust met de juiste technologie en kennis om uw Subaru de beste service te geven. 

Subaru Outback voorraad

Subaru Outback privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Subaru Outback leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Subaru Outback verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Subaru Outback financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Subaru Outback schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Subaru Outback onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Subaru onderhoud kunt u altijd terecht bij een Subaru dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen