Subaru Outback rijden

De nieuwe generatie Subaru Outback is een avontuurlijke SUV die standaard met All Wheel Drive en optioneel met Subaru EyeSight komt. Doormiddel van een dubbele camera functioneert deze technologie als bijrijder. Het geeft tips voor een veilige rijstijl en kan zelfs ingrijpen wanneer er een botsing dreigt. Het interieur biedt standaard nog meer comfort en is ook beter geïsoleerd. Zo rijdt de Subaru Outback niet alleen beter, hij is tevens efficiënter.

Meer informatie

Subaru Outback motoren

De Subaru Outback is leverbaar met de volgende motoren:

  • 2.5i Comfort / Premium - 129 kW / 175 pk
  • 2.0D Comfort / Premium - 110 kW / 150 pk

Welke Subaru Outback kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Subaru Outback is onder andere in de volgende carrosseriekleuren te bestellen bij onze dealers: Tungsten Metallic, Lapis Blue Pearl, Crystal White Pearl en Ice Silver Metallic. Informeer bij onze verkoopadviseurs over andere lakkleuren en interieurkleuren.

Subaru Outback prijs: nu aan te vragen bij Vireo Auto

Geïnteresseerd om de Subaru Outback te kopen? Via onze officiële Subaru-dealer, Vireo Auto, zijn alle uitvoeringen leverbaar. Stern biedt naast koopopties ook een Subaru lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Heeft uw huidige Subaru Outback gespecialiseerd onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen zijn uitgerust met de juiste technologie en kennis om uw Subaru de beste service te geven. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Subaru Outback Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Subaru Outback kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Subaru lease

Voordelig een Subaru Outback leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Subaru Outback leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »