Jeep Renegade

Night Eagle 1.4 MultiAir

Vanaf  € 549,-  per maand incl. BTW*
48 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,12

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Met de Jeep Renegade rijdt u standaard al in een compacte maar robuuste SUV. De limited edition Renegade Night Eagle levert daar een luxe optiepakket bij en unieke details die het exterieur nog stoerder maken.

De voordelen van de Stern private lease

De getoonde leaseprijs voor de Jeep Renegade Night Eagle is inclusief diverse maandelijkse kosten. Onze actieprijs is inclusief afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting en exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Jeep Renegade Night Eagle leaseactie? Onze leaseadviseurs informeren u graag over de voordelen van leasen bij Stern. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken voor een gesprek over de Jeep Renegade private lease. De Jeep Renegade Night Eagle private leasen is tijdelijk extra voordelig bij Stern.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png