Subaru XV rijden

Binnen of buiten de bebouwde kom, op asfalt of een hobbelig weggetje op het platteland, de Subaru XV trotseert de route in stijl. De nieuwe XV is nog verder doorontwikkeld qua comfort, veiligheid en prestaties. De All Wheel Drive zorgt altijd voor optimale tractie terwijl de robuuste carrosserie uw gezin beschermt en innovatieve technologie het rijden nog prettiger maakt. Optioneel met lederen bekleding uit te voeren voor een premium uitstraling.

Subari XV motoren

De Subaru XV is leverbaar met de volgende motoren:

  • Boxer motor benzine - 84 kW / 114 pk
  • Boxer motor benzine - 110 kW / 150 pk
  • Boxer motor diesel - 108 kW / 147 pk

Welke Subaru XV kleuren kunt u bestellen?

De Subaru XV is in alle carrosseriekleuren direct te bestellen bij onze dealers, waaronder de kleuren Satin White, Tangerine Orange, Jasmine Green, Ice Silver, Venetian Red, Plasma Green, Desert Khaki, Dark Grey, Quartz Blue en Crystal Black.

Subaru XV prijs en aanschaf-opties bij Stern

Interesse om de Subaru XV te kopen? Bij onze officiële Subaru-dealer, Vireo Auto, kunnen alle uitvoeringen geleverd worden. Stern biedt naast koopopties ook een Subaru XV lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Heeft uw huidige Subaru gespecialiseerd onderhoud nodig? De Vireo Auto werkplaatsen zijn uitgerust met de juiste technologie en kennis om uw Subaru de beste service te geven.

Subaru voorraad

Lease een Subaru XV

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Subaru XV

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Subaru XV financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Subaru XV schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Subaru XV privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Subaru XV onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Subaru onderhoud kunt u altijd terecht bij een Subaru dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen