Volkswagen Beetle rijden

De Volkswagen Beetle stamt af van de iconische Volkswagen Kever. Nog steeds valt de Beetle op met zijn ronde dak en strakke lijnen; dezelfde eigenschappen waardoor iedere Kever instant herkenbaar is. Ook van binnen heeft de Volkswagen Beetle ontzag voor zijn rijke verleden. Het interieur is een combinatie van iconisch Kever-design met het comfort en de trends van vandaag. De Beetle is verder uit te breiden met diverse opties en heeft standaard al een flinke bagageruimte. Zo blijft de Beetle een van de modellen die het merk Volkswagen definieert.

Meer informatie

Volkswagen Beetle motoren

De Volkswagen Beetle is leverbaar met de volgende motoren:

 • 1.2 TSI BlueMotion - 77 kW / 105 pk
 • 1.4 TSI BlueMotion - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 TSI BlueMotion - 162 kW / 220 pk
 • 2.0 TDI BlueMotion - 110 kW / 150 pk

Welke Volkswagen Beetle kleuren kunt u bestellen?

De Volkswagen Beetle is leverbaar in de volgende carrosseriekleuren bij onze dealers: Black, Pure White, Tornado Red, Blue Silk, Deep Black, Habanero Orange, Moon Rock Silver, Platinum Grey, Reef Blue, Reflex Silver en Oryx White.

Volkswagen Beetle prijs en lease-opties

Wilt u de geschiedenis van Volkswagen in een modern jasje ervaren? Dan kunt u de Volkswagen Beetle kopen bij onze officiële dealer, Heron Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volkswagen Beetle lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service bij Stern op een centraal adres.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Beetle Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Beetle kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Beetle leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Beetle leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »