Volkswagen Beetle rijden

De Volkswagen Beetle stamt af van de iconische Volkswagen Kever. Nog steeds valt de Beetle op met zijn ronde dak en strakke lijnen; dezelfde eigenschappen waardoor iedere Kever instant herkenbaar is. Ook van binnen heeft de Volkswagen Beetle ontzag voor zijn rijke verleden. Het interieur is een combinatie van iconisch Kever-design met het comfort en de trends van vandaag. De Beetle is verder uit te breiden met diverse opties en heeft standaard al een flinke bagageruimte. Zo blijft de Beetle een van de modellen die het merk Volkswagen definieert.

Volkswagen Beetle motoren

De Volkswagen Beetle is leverbaar met de volgende motoren:

  • 1.2 TSI BlueMotion - 77 kW / 105 pk
  • 1.4 TSI BlueMotion - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TSI BlueMotion - 162 kW / 220 pk
  • 2.0 TDI BlueMotion - 110 kW / 150 pk

Welke Volkswagen Beetle kleuren kunt u bestellen?

De Volkswagen Beetle is leverbaar in de volgende carrosseriekleuren bij onze dealers: Black, Pure White, Tornado Red, Blue Silk, Deep Black, Habanero Orange, Moon Rock Silver, Platinum Grey, Reef Blue, Reflex Silver en Oryx White.

Volkswagen Beetle prijs en lease-opties

Wilt u de geschiedenis van Volkswagen in een modern jasje ervaren? Dan kunt u de Volkswagen Beetle kopen bij onze officiële dealer, Heron Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volkswagen Beetle lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service bij Stern op een centraal adres.

Volkswagen Beetle voorraad

Lease een VW Beetle

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw VW Beetle

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een VW Beetle

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Beetle schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Beetle privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

VW Beetle onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten