Volkswagen Caddy rijden

De nieuwe Volkswagen Caddy blijft de onbetwiste alleskunner van Volkswagen. Het exterieur is compact, de laadruimte verrassend groot, de motoren bieden veel vermogen tegenover efficiëntie en boven alles is deze gesloten bestelauto erg betrouwbaar. Een geschikte allround bedrijfswagen voor iedere onderneming!

Verbeteringen Volkswagen Caddy exterieur

Aan de buitenkant heeft Volkswagen de Caddy zijn herkenbare exterieur gegeven, maar met subtiele verbeteringen. De bumpers, handgrepen op de voorportieren en de spiegelkappen worden nu in de exterieurkleur meegeleverd, wat een meer professionele uitstraling geeft aan de bestelauto. De Caddy wordt ook voorzien van Bi-Xenon lampen die effectiever en efficiënter licht geven in het donker. Onze Volkswagen-dealers kunnen de Caddy ook in diverse carrosseriekleuren leveren, inclusief dakrails die 100 kg extra gewicht kunnen dragen.

Caddy interieur opties

Het interieur van de Caddy biedt al evenveel subtiele maar zeer effectieve verbeteringen. De gesloten bestelauto is optioneel leverbaar met een lederen stuurwiel dat in hoogte en hoek verstelbaar is. De knoppen op het stuur kunnen tevens de radio en het navigatiesysteem besturen, zodat de chauffeur zich volledig kan focussen op het rijden. De Caddy kan optioneel ook geleverd worden met stoelverwarming.

Laadruimte-inrichting

Om de laadruimte van de gesloten bestelauto te beschermen, kunnen wij standaard al diverse opties meeleveren. Bijvoorbeeld een antislipvloer of extra sjorogen om lading goed te bevestigen. Voor laadruimte-inrichting op maat, kan Stern u eveneens verder helpen bij onze gespecialiseerde werkplaatsen. Onze experts zullen helpen met het ontwerpen en inbouwen van de bestelauto-inrichting, volledig op maat gemaakt voor uw onderneming.

Caddy motoruitvoeringen

De Volkswagen Caddy is uitgerust met een nieuwe generatie Euro 6 motoren die meer kracht met minder brandstof kunnen omzetten. Dat komt doormiddel van een hoge koppel en de Common Rail-technologie, dat tevens de CO2-uitstoot laag weet te houden. U kunt de Volkswagen Caddy kopen met een TSI benzinemotor met 92 kW / 125 pk vermogen. Ook is er een TDI dieselmotor leverbaar met 55 kW / 75 pk vermogen. Ook Bluemotion motoren met hogere vermogens zijn leverbaar. Informeer bij Heron Auto voor het totale overzicht.

De Volkswagen Caddy carrosseriekleuren

U kunt de Caddy in de volgende kleuren bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Candy White, Beluga Blue, Light Orange, Primavera Green, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Black Berry, Lava Red, Natural Grey, Night Blue, Ravenna Blue, Reflex Silver, Toffee Brown en Deep Black.

Volkswagen Caddy samenstellen? Vraag naar de financieringsopties bij Stern

Is uw onderneming klaar voor de nieuwe Volkswagen Caddy? U kunt de nieuwe Caddy kopen bij Stern. Via onze officiële dealer, Heron Auto, bieden wij alle uitvoeringen en opties aan. Prefereert u een lease, financiering of verzekering voor uw Volkswagen Caddy? Ook dit kan geregeld worden dankzij ons brede mobiliteitspakket. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens beschikbaar voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud voor personenauto’s en bestelauto’s.

Volkswagen Caddy voorraad

Lease een VW Caddy bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Caddy bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Volkswagen Caddy

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

VW Caddy financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Caddy schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen Caddy privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

VW Caddy onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten