VW Caddy rijden

De nieuwe Volkswagen Caddy blijft de onbetwiste alleskunner van Volkswagen. Het exterieur is compact, de laadruimte verrassend groot, de motoren bieden veel vermogen tegenover efficiëntie en boven alles is deze gesloten bestelauto erg betrouwbaar. Een geschikte allround bedrijfswagen voor iedere onderneming!

Verbeteringen Volkswagen Caddy exterieur

Aan de buitenkant heeft Volkswagen de Caddy zijn herkenbare exterieur gegeven, maar met subtiele verbeteringen. De bumpers, handgrepen op de voorportieren en de spiegelkappen worden nu in de exterieurkleur meegeleverd, wat een meer professionele uitstraling geeft aan de bestelauto. De Caddy wordt ook voorzien van Bi-Xenon lampen die effectiever en efficiënter licht geven in het donker. Onze Volkswagen-dealers kunnen de Caddy ook in diverse carrosseriekleuren leveren, inclusief dakrails die 100 kg extra gewicht kunnen dragen.

Caddy interieur opties

Het interieur van de Caddy biedt al evenveel subtiele maar zeer effectieve verbeteringen. De gesloten bestelauto is optioneel leverbaar met een lederen stuurwiel dat in hoogte en hoek verstelbaar is. De knoppen op het stuur kunnen tevens de radio en het navigatiesysteem besturen, zodat de chauffeur zich volledig kan focussen op het rijden. De Caddy kan optioneel ook geleverd worden met stoelverwarming.

Caddy motoruitvoeringen

De Volkswagen Caddy is uitgerust met een nieuwe generatie Euro 6 motoren die meer kracht met minder brandstof kunnen omzetten. Dat komt doormiddel van een hoge koppel en de Common Rail-technologie, dat tevens de CO2-uitstoot laag weet te houden. U kunt de Volkswagen Caddy kopen met een TSI benzinemotor met 92 kW / 125 pk vermogen. Ook is er een TDI dieselmotor leverbaar met 55 kW / 75 pk vermogen. Ook Bluemotion motoren met hogere vermogens zijn leverbaar. Informeer bij Heron Auto voor het totale overzicht.

De Volkswagen Caddy carrosseriekleuren

U kunt de Caddy in de volgende kleuren bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Candy White, Beluga Blue, Light Orange, Primavera Green, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Black Berry, Lava Red, Natural Grey, Night Blue, Ravenna Blue, Reflex Silver, Toffee Brown en Deep Black.

Laadruimte-inrichting

Om de laadruimte van de gesloten bestelauto te beschermen, kunnen wij standaard al diverse opties meeleveren. Bijvoorbeeld een antislipvloer of extra sjorogen om lading goed te bevestigen. Voor laadruimte-inrichting op maat, kan Stern u eveneens verder helpen bij onze gespecialiseerde werkplaatsen. Onze experts zullen helpen met het ontwerpen en inbouwen van de bestelauto-inrichting, volledig op maat gemaakt voor uw onderneming.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Volkswagen Caddy lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Bedrijfswagen lease acties »

Stel uw Volkswagen samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”