Rijden in de Volkswagen Caddy Combi

De Volkswagen Caddy is al een uitstekende bestelauto en ook als personenauto presteert de Caddy Combi zeer goed op alle vlakken. De Caddy Combi biedt aan 5 personen een zee van ruimte en veel comfort. De Volkswagen is tevens als Caddy Combi Maxi leverbaar, met een carrosserie die nog eens 47 cm langer zodat de bagageruimte voldoende is voor een lange vakantie. De Caddy doet verder geen concessies wat prestaties en technologie betreft. Hij is optioneel leverbaar met cruise control, climate control en multimedia- en navigatiesysteem.

Welke Volkswagen Caddy Combi kleuren kunt u bestellen?

De Caddy Combi kan bij onze Volkswagen-dealers in alle carrosseriekleuren geleverd worden. De volgende kleuren zijn direct te bestellen: Candy White, Beluga Blue, Light Orange, Primavera Green, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Black Berry, Lava Red, Natural Grey, Night Blue, Ravenna Blue, Reflex Silver, Toffee Brown, Deep Black en Venetian Green.

Volkswagen Caddy Combi en Caddy Combi Maxi leverbaar

Is uw gezin klaar voor de Caddy Combi? U kunt hem kopen bij onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volkswagen Caddy Combi lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Stern is zo uw vaste adres voor alle Volkswagen service.

Volkswagen Caddy voorraad

VW Caddy Combi privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een VW Caddy Combi

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Caddy Combi

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

VW Caddy Combi financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Caddy Combi schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Caddy Combi onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten