Volkswagen Caddy Combi rijden

De Volkswagen Caddy is al een uitstekende bestelauto en ook als personenauto presteert de Caddy Combi zeer goed op alle vlakken. De Caddy Combi biedt aan 5 personen een zee van ruimte en veel comfort. De Volkswagen is tevens als Caddy Combi Maxi leverbaar, met een carrosserie die nog eens 47 cm langer zodat de bagageruimte voldoende is voor een lange vakantie. De Caddy doet verder geen concessies wat prestaties en technologie betreft. Hij is optioneel leverbaar met cruise control, climate control en multimedia- en navigatiesysteem.

Welke Volkswagen Caddy Combi kleuren kunt u bestellen?

De Caddy Combi kan bij onze Volkswagen-dealers in alle carrosseriekleuren geleverd worden. De volgende kleuren zijn direct te bestellen: Candy White, Beluga Blue, Light Orange, Primavera Green, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Black Berry, Lava Red, Natural Grey, Night Blue, Ravenna Blue, Reflex Silver, Toffee Brown, Deep Black en Venetian Green.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Volkswagen Caddy lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Lease actiemodel »

Stel uw Volkswagen samen»

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”