De Volkswagen Crafter is ideaal voor het zwaardere vervoerwerk. 5 pallets laden in de gesloten bestelauto? Geen probleem! 9 personen meenemen in de dubbele cabine? Ook dat kan met de Crafter. De grote Volkswagen bestelauto heeft maar liefst 10% meer laadruimte ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast is de Volkswagen Crafter voorzien van een nieuwe generatie meer efficiënte motoren en zeer geavanceerde technische opties.

Volkswagen Crafter opties

De Crafter komt optioneel met knipperlichten op het dak voor extra zichtbaarheid, mistlampen in de voorbumper, geïntegreerde dakramen en ruiten in de achterdeuren. Standaard krijgt u al een dodehoekspiegel mee, opstaptrede met antislip oppervlak en achterdeuren die tot 270 graden helemaal geopend kunnen worden. Dat maakt de Volkswagen Crafter zonder opties al een erg complete bestelauto voor uw onderneming.

De laadruimte van deze Volkswagen gesloten bestelauto is groter dan ooit! Bij Stern kan bovendien de laadruimte volledig naar wens geleverd worden. Wij hebben werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, die samen met u de laadruimte ontwerpen en inrichten. 

Interieur opties

Het interieur van de Crafter cabine is op verscheidene manieren uit te breiden. Van een lederen stuurwiel met bedieningsknoppen radio e.d., tot cruise control, climate control en volledig ingebouwd navigatiesysteem. De hydraulische stoel van de bestuurder zorgt bovendien voor de nodige extra comfort. De Volkswagen Crafter is ideaal voor langere ritten.

Crafter motoruitvoeringen

Maar liefst 4 nieuwe TDi motoren zijn aan de uitrusting van de Volkswagen Crafter toegevoegd. Deze dieselmotoren zijn nog efficiënter en bieden een laag brandstofverbruik tegenover een hoog vermogen en hoge koppel. Dit komt door de innovatieve common rail-technologie die in alle uitvoeringen van de Volkswagen Crafter zijn verwerkt. 

Veiligheid en verbeterde rijprestaties voor de Volkswagen Crafter

Naast milieuvriendelijke en logistieke verbeteringen, heeft het rijden in deze nieuwe Volkswagen bestelauto ook de nodig innovaties ondergaan. De veiligheid wordt geoptimaliseerd doormiddel van een serie standaard airbags in de cabine. ABS en ESP helpen mee tijdens het rijden, net als EBV dat de remkracht zo goed mogelijk verdeeld zodat u niet doorslipt met een zware lading achterin. De Volkswagen Crafter wordt tevens geleverd met een automatisch noodstopsignaal wanneer u abrupt remt en bandenspanningsindicator voor de bandendruk.

Moet uw chauffeur parkeren op moeilijk bereikbare plaatsen? Dan kan de Volkswagen Crafter ook met parkeersensoren en een achteruitrijcamera uitgerust worden.

De beschikbare Volkswagen Crafter kleuren

De Volkswagen Crafter is bij onze dealer in alle officiële kleuren leverbaar. U kunt de volgende lakkleuren direct bestellen: Candy White, Frisian Green, India Blue, Luminous Orange, Lime, Sea Green, Steel Blue, Spectral Yellow, Spanish Red, Oxide Silver, Mistral Blue, Tornado Red, Tibet Red en Night Black.

Volkswagen Crafter aanschafopties bij Stern

Geïnteresseerd in het aanschaffen van de nieuwe Volkswagen Crafter? Bij Stern kunt u alle uitvoeringen en opties van de bedrijfswagen kopen. Via onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto, bieden wij de Crafter als gesloten bestelwagen, met dubbele cabine, Kombi, pick-up met enkele of dubbele cabine, evenals de Crafter chassis met enkele of dubbele cabine. Dankzij het Stern mobiliteitspakket kunnen wij u ook een Volkswagen Crafter lease, financiering of verzekering aanbieden. Voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud, verwijzen wij u graag naar de werkplaatsen van Heron Auto.

Volkswagen Crafter voorraad

Lease een VW Crafter bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Crafter bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een VW Crafter

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Volkswagen Crafter

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Crafter privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Volkswagen Crafter onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten