Volkswagen Crafter opties

De Crafter komt optioneel met knipperlichten op het dak voor extra zichtbaarheid, mistlampen in de voorbumper, geïntegreerde dakramen en ruiten in de achterdeuren. Standaard krijgt u al een dodehoekspiegel mee, opstaptrede met antislip oppervlak en achterdeuren die tot 270 graden helemaal geopend kunnen worden. Dat maakt de Volkswagen Crafter zonder opties al een erg complete bestelauto voor uw onderneming.

De laadruimte van deze Volkswagen gesloten bestelauto is groter dan ooit! Bij Stern kan bovendien de laadruimte volledig naar wens geleverd worden. Wij hebben werkplaatsen gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, die samen met u de laadruimte ontwerpen en inrichten. 

De Volkswagen Crafter is ideaal voor het zwaardere vervoerwerk. 5 pallets laden in de gesloten bestelauto? Geen probleem! 9 personen meenemen in de dubbele cabine? Ook dat kan met de Crafter. De grote Volkswagen bestelauto heeft maar liefst 10% meer laadruimte ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast is de Volkswagen Crafter voorzien van een nieuwe generatie meer efficiënte motoren en zeer geavanceerde technische opties. 

Interieur opties

Het interieur van de Crafter cabine is op verscheidene manieren uit te breiden. Van een lederen stuurwiel met bedieningsknoppen radio e.d., tot cruise control, climate control en volledig ingebouwd navigatiesysteem. De hydraulische stoel van de bestuurder zorgt bovendien voor de nodige extra comfort. De Volkswagen Crafter is ideaal voor langere ritten.

Veiligheid

Naast milieuvriendelijke en logistieke verbeteringen, heeft het rijden in deze nieuwe Volkswagen bestelauto ook de nodig innovaties ondergaan. De veiligheid wordt geoptimaliseerd doormiddel van een serie standaard airbags in de cabine. ABS en ESP helpen mee tijdens het rijden, net als EBV dat de remkracht zo goed mogelijk verdeeld zodat u niet doorslipt met een zware lading achterin. De Volkswagen Crafter wordt tevens geleverd met een automatisch noodstopsignaal wanneer u abrupt remt en bandenspanningsindicator voor de bandendruk.

Moet uw chauffeur parkeren op moeilijk bereikbare plaatsen? Dan kan de Volkswagen Crafter ook met parkeersensoren en een achteruitrijcamera uitgerust worden.

Crafter motoruitvoeringen

Maar liefst 4 nieuwe TDi motoren zijn aan de uitrusting van de Volkswagen Crafter toegevoegd. Deze dieselmotoren zijn nog efficiënter en bieden een laag brandstofverbruik tegenover een hoog vermogen en hoge koppel. Dit komt door de innovatieve common rail-technologie die in alle uitvoeringen van de Volkswagen Crafter zijn verwerkt. 

Kleuren Crafter

De Volkswagen Crafter is bij onze dealer in alle officiële kleuren leverbaar. U kunt de volgende lakkleuren direct bestellen: Candy White, Frisian Green, India Blue, Luminous Orange, Lime, Sea Green, Steel Blue, Spectral Yellow, Spanish Red, Oxide Silver, Mistral Blue, Tornado Red, Tibet Red en Night Black.  

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Volkswagen Crafter lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

VW Crafter lease actie »

Stel uw Volkswagen samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”