Volkswagen Golf rijden

De Volkswagen Golf bestaat al 40 jaar en iedere generatie is weer een enorm succes, ook op de Nederlandse markt. De nieuwste editie van de veelzijdige hatchback is nóg verder geperfectioneerd door de Duitse fabrikant. De carrosserie is iets langer en ligt lager voor een meer prominente uitstraling. Tegelijkertijd is de nieuwe Volkswagen Golf 100 kilo lichter geworden en tot wel 23% zuiniger! Nu ook verkrijgbaar: de Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid uitvoering.

Meer informatie

Nieuw exterieur

Strakker en meer aerodynamisch zonder de Golf-eigenschappen te verliezen; dat was de opdracht van de Volkswagen-ontwerpers toen ze het nieuwe model mochten ontwerpen. De uitdaging is uitstekend volbracht want de nieuwe Volkswagen is oogt beter dan ooit en rijdt ook efficiënter. Met name de voorzijde van de Golf is scherper vormgegeven en creëert een vlotte uitstraling die prima past bij een van de populairste hatchbacks op de markt.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Golf Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Golf kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Golf leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Golf leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »