Volkswagen Golf rijden

De Volkswagen Golf bestaat al 40 jaar en iedere generatie is weer een enorm succes, ook op de Nederlandse markt. De nieuwste editie van de veelzijdige hatchback is nóg verder geperfectioneerd door de Duitse fabrikant. De carrosserie is iets langer en ligt lager voor een meer prominente uitstraling. Tegelijkertijd is de nieuwe Volkswagen Golf 100 kilo lichter geworden en tot wel 23% zuiniger! Nu ook verkrijgbaar: de Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid uitvoering.

Nieuw exterieur

Strakker en meer aerodynamisch zonder de Golf-eigenschappen te verliezen; dat was de opdracht van de Volkswagen-ontwerpers toen ze het nieuwe model mochten ontwerpen. De uitdaging is uitstekend volbracht want de nieuwe Volkswagen is oogt beter dan ooit en rijdt ook efficiënter. Met name de voorzijde van de Golf is scherper vormgegeven en creëert een vlotte uitstraling die prima past bij een van de populairste hatchbacks op de markt.

Nieuw dashboard en comfortabel interieur

Ook het interieur van de Volkswagen Golf is volledig nieuw ontworpen en een aantal belangrijke veranderingen zijn doorgevoerd. Allereerst is het dashboard schuiner geplaatst zodat de bestuurder optimaal bij alle functies kan. De Golf kan tevens gekocht worden met geïntegreerd multimediascherm waarop navigatie en andere handige applicaties gebruikt kunnen worden. Om de sportiviteit van het nieuwe Golf design te benadrukken, is de versnellingspook ook hoger geplaatst in de middenconsole. 

Diverse ergonomisch geperfectioneerde stoelen zijn leverbaar met luxe bekleding. Kiest u voor de Golf Comfortline, dan krijgt u luxere bekleding en lendensteunen in de stoelen. Met de Sportline komen ook speciale sportstoelen met Alcantara bekleding. Optioneel kan als alternatief ErgoActive sportstoelen meegeleverd worden, die de allerbeste steun in uw rug geven tijdens het rijden.

Diverse opties: van Adaptive Cruise Control tot Park Assist

De veelzijdigheid van de Volkswagen Golf wordt doorgetrokken in de optionele technologie. Sign Assist registreert verkeersborden en herinnert u aan de huidige verkeersregels en snelheidslimieten. Dynamic Light Assist schakelt automatisch uw grootlicht uit wanneer het tegenliggers aantreft. De Golf kan ook meehelpen bij meer specifieke handelingen in het verkeer. Adaptive Cruise Control houdt zelf afstand op de voorligger door de snelheid aan te passen, terwijl de elektronische handrem assistent met één druk op de knop de hellingproef voor u doet. Heeft u moeite met achteruit inparkeren of fileparkeren? Laat de Volkswagen Golf het zelf doen! Met de parkeersensoren en Park Pilot, stuurt de Golf zichzelf in een parkeervak. Het enige dat u hoeft te doen is gas geven en remmen wanneer de sensoren dat aangeven. Via het multimediascherm in het dashboard, kunt u tevens uw volledige rijprofiel instellen, zodat de Volkswagen Golf precies rijdt zoals u wilt. 

Motoruitvoeringen

De Volkswagen Golf is leverbaar met de nieuwste generatie TSI motoren. Deze motoren zijn standaard uitgerust met roetfilter en BlueMotion Technologie. Ze kunnen zelfs een aantal cilinders uitschakelen wanneer de Golf op constante snelheid is. Dat bespaart tot 10% van de brandstof! De Golf kan ook met zeer efficiënte benzinemotoren geleverd worden.

Welke Volkswagen Golf kleuren kunt u bestellen?

Er zijn een groot aantal kleuren leverbaar voor de nieuwe Volkswagen Golf. U kunt ze allemaal direct bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Urano Grey, Pure White, Tornado Red, Black, Deep Black, Limestone Grey, Night Blue, Pacific Blue, Reflex Silver, Sunset Red, Tungsten Silver en Oryx White.

Stel uw Volkswagen Golf samen via Stern

Overtuigd of nieuwsgierig naar nog meer redenen om de nieuwe Volkswagen Golf te kopen? Onze Volkswagen adviseurs geven ze u graag! Ze helpen u ook mee met het samenstellen van de beste Golf editie voor uw situatie. Stern kan u tevens verder helpen met een Golf lease, financiering of verzekering. De werkplaatsen van onze Volkswagen-dealer, Heron Auto, zijn bovendien beschikbaar voor gespecialiseerd Golf onderhoud. Dankzij ons landelijke netwerk hebben wij tot slot toegang tot een voorraad Volkswagen Golf occasions van hoge kwaliteit.

Volkswagen Golf voorraad

VW Golf privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volkswagen Golf leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volkswagen Golf verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

VW Golf financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Golf schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Golf onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten