Over de Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat zit al in zijn 8e generatie en hij wordt nog steeds beter. De nieuwe Passat wordt geleverd met luxe exterieur, interieur en maar liefst 12 veiligheidssystemen om het rijden prettiger te maken. Standaard komt de Passat met Keyless Go, cruise control, LED achterlichten, vermoeidheidsherkenning, airco en verwarmbare buitenspiegels.

Volkswagen Passat motoren

De Volkswagen Passat kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.4 TSI - 92 kW / 125 pk
  • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
  • 1.8 TSI - 132 kW / 180 pk
  • 1.4 PHEV 160 kW / 218 pk
  • 1.6 TDI - 88 kW / 120 pk
  • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TDI - 140 kW / 190 pk
  • 2.0 BiTDI - 176 kW / 240 pk

Welke Volkswagen Passat kleuren kunt u bestellen?

U kunt de Volkswagen Passat in diverse kleuren kopen. De volgende lakkleuren zijn direct te bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Urano Grey, Pure White, Black Oak Brown, Crimson Red Metallic, Deep Black, Harvard Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Night Blue, Reflex Silver, Tungsten Silver en Oryx White Pearl.

Volkswagen Passat prijs en uitvoeringen bij Stern

Interesse om de Volkswagen Passat te kopen? Heron Auto, onze officiële Volkswagen-dealer, kan alle uitvoeringen en opties aan u leveren. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Passat lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn verder uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service op één adres bij Stern.

Volkswagen Passat voorraad

Lease een VW Passat

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Passat bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een VW Passat

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een VW Passat

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Passat schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease VW Passat

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Onderhoud VW Passat

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten