Volkswagen Phaeton rijden

De Volkswagen Phaeton wordt met de hand gemaakt en levert nergens op kwaliteit in. Het is het absolute topmodel van Volkswagen, met louter premium onderdelen voor het exterieur en interieur. De airco kan voor alle inzittenden aangepast worden, net als dat alle stoelen elektrisch bedienbaar zijn. De beschikbare uitvoeringen bij Heron Auto hebben comfortstoelen met lederen bekleding, ingebouwd navigatiesysteem, panorama kanteldak en het audiosysteem Dynaudio.

Volkswagen Phaeton motor

De Volkswagen Phaeton wordt geleverd met een 4.2 V8 motor, met 6 versnellingen, 4-Motion four wheel drive en een automatische transmissie. Het vermogen van de motor is 246 kW / 335 pk. Voor meer informatie over de rijprestaties kunt u contact opnemen met Heron Auto.

Volkswagen Phaeton carrosseriekleuren

De Volkswagen Phaeton wordt via onze dealers geleverd in diverse premium lakkleuren: Beryllium Grey, Black, Cairo Grey, Campanella White, Deep Black, Luna Blue, Mazeppa Grey, Mocca Antraciet, Reflex Silver, Serpentino Grey en Silver Leaf.

Vraag naar de Volkswagen Phaeton prijs en leverbare opties

Interesse om de Volkswagen Phaeton te kopen? Heron Auto helpt u graag verder. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Phaeton lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service altijd bij een Stern vestiging.

Volkswagen voorraad

VW Phaeton privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een VW Phaeton

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Phaeton bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volkswagen Phaeton financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schade aan uw Phaeton?

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Phaeton onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten