Rijden in de nieuwe Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is de meest innovatieve compacte auto van het Duitse merk. Vol met nieuwe functies om de rijprestaties en veiligheid te verbeteren, inclusief een uniek multimediasysteem genaamd MirrorLink. De Polo is ook nog eens voorzien van een ruimer interieur met een meer compact, strakker exterieur. Diverse zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren zijn leverbaar met de nieuwe generatie Polo. Een compacte hatchback die vandaag al klaar is voor de toekomst!

Stel uw Volkswagen Polo samen via Stern

De Volkswagen Polo komt met een aangepaste bumper en nieuwe koplampen. Over het algemeen hebben de ontwerpers een Polo gecreëerd met meer dynamiek, wat een zelfverzekerde uitstraling geeft aan de compacte auto. De standaard Polo uitvoering oogt al sportief en kan verder uitgerust worden met verschillende velgen en diverse lakkleuren.

Nieuwe VW Polo interieur

Luxe hoeft geen optie te zijn. Dat verzekert de Volkswagen Polo, met een interieur dat vol premium details en kwaliteit zit. Zowel optisch als ergonomisch is het interieur van de Polo prachtig afgewerkt, met heerlijk comfortabele stoelen en veel opbergruimte en vakken. Optioneel kunt u lederen stuurwiel bekleding aanschaffen of een in hoogte verstelbare passagiersstoel. De Volkswagen Polo Highline uitvoering biedt bovendien een extra luxe dashboard met meer zilverkleurige details.

MirrorLink en andere opties

Een andere fantastische optie met de Volkswagen Polo, is het geïntegreerde multimediasysteem met MirrorLink. Naast navigatie kunt u hiermee uw smartphone volledig integreren met het systeem, bijvoorbeeld om direct toegang tot uw favoriete muziek te krijgen. Een briljante toevoeging voor iedere Volkswagen Polo koper.

Opties voor veilig rijden

De Volkswagen Polo behaalde de maximale score van 5 sterren bij de EuroNCAP veiligheidstest. Standaard wordt de hatchback al geleverd met meerdere airbags voor bestuurder en passagiers. Ook kunt u optioneel Hill Hold Control, Front Assist, City Emergency Braking, cruise control en Tyre Leak Indicator. De Polo Highline uitvoering krijgt standaard ook Vermoeidheidsherkenning mee. Dit systeem analyseert uw stuurgedrag en adviseert daarop of u een koffiepauze moet nemen.

Volkswagen Polo motoruitvoeringen

Samen met de nieuwe Polo is een breed assortiment efficiënte TSI benzinemotoren en TDI dieselmotoren met common rail technologie leverbaar. In combinatie met Volkswagens BlueMotion technieken, die het brandstofverbruik van de motoren nog verder terugdringen. Bij Heron Auto kunt u een volledig overzicht krijgen van de motoruitvoeringen voor de VW Polo.

Welke Volkswagen Polo kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Volkswagen Polo kan direct besteld worden in diverse frissen kleuren, zowel geschikt voor privé rijden als zakelijk vervoer. U kunt kiezen uit de carrosseriekleuren Urano Grey, Pure White, Black, Cornflower Blue, Flash Red, Blue Silk, Deep Black, Pepper Grey, Reflex Silver, Sunset Red, Toffee Brown en Oryx White.

Stern: uw Volkswagen Polo totaalaanbieder

Wilt u ook de nieuwe Volkswagen Polo uitproberen? Via Stern kunt u de VW Polo kopen maar ook leasen, financieren of verzekeren. Onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto, kan alle Polo uitvoeringen, opties en accessoires leveren. Tevens bieden de Heron Auto werkplaatsen gespecialiseerd Volkswagen onderhoud aan, zodat u alle service op één centraal adres kunt vinden. 

Volkswagen Polo voorraad

Volkswagen Polo privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Volkswagen Polo

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Polo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Volkswagen Polo

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volkswagen Polo schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen Polo onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten