Rijden in de nieuwe Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is de meest innovatieve compacte auto van het Duitse merk. Vol met nieuwe functies om de rijprestaties en veiligheid te verbeteren, inclusief een uniek multimediasysteem genaamd MirrorLink. De Polo is ook nog eens voorzien van een ruimer interieur met een meer compact, strakker exterieur. Diverse zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren zijn leverbaar met de nieuwe generatie Polo. Een compacte hatchback die vandaag al klaar is voor de toekomst!

Meer informatie

Stel uw Volkswagen Polo samen via Stern

De Volkswagen Polo komt met een aangepaste bumper en nieuwe koplampen. Over het algemeen hebben de ontwerpers een Polo gecreëerd met meer dynamiek, wat een zelfverzekerde uitstraling geeft aan de compacte auto. De standaard Polo uitvoering oogt al sportief en kan verder uitgerust worden met verschillende velgen en diverse lakkleuren.

Nieuwe VW Polo interieur

Luxe hoeft geen optie te zijn. Dat verzekert de Volkswagen Polo, met een interieur dat vol premium details en kwaliteit zit. Zowel optisch als ergonomisch is het interieur van de Polo prachtig afgewerkt, met heerlijk comfortabele stoelen en veel opbergruimte en vakken. Optioneel kunt u lederen stuurwiel bekleding aanschaffen of een in hoogte verstelbare passagiersstoel. De Volkswagen Polo Highline uitvoering biedt bovendien een extra luxe dashboard met meer zilverkleurige details.

MirrorLink en andere opties

Een andere fantastische optie met de Volkswagen Polo, is het geïntegreerde multimediasysteem met MirrorLink. Naast navigatie kunt u hiermee uw smartphone volledig integreren met het systeem, bijvoorbeeld om direct toegang tot uw favoriete muziek te krijgen. Een briljante toevoeging voor iedere Volkswagen Polo koper.

Opties voor veilig rijden

De Volkswagen Polo behaalde de maximale score van 5 sterren bij de EuroNCAP veiligheidstest. Standaard wordt de hatchback al geleverd met meerdere airbags voor bestuurder en passagiers. Ook kunt u optioneel Hill Hold Control, Front Assist, City Emergency Braking, cruise control en Tyre Leak Indicator. De Polo Highline uitvoering krijgt standaard ook Vermoeidheidsherkenning mee. Dit systeem analyseert uw stuurgedrag en adviseert daarop of u een koffiepauze moet nemen.

Volkswagen Polo motoruitvoeringen

Samen met de nieuwe Polo is een breed assortiment efficiënte TSI benzinemotoren en TDI dieselmotoren met common rail technologie leverbaar. In combinatie met Volkswagens BlueMotion technieken, die het brandstofverbruik van de motoren nog verder terugdringen. Bij Heron Auto kunt u een volledig overzicht krijgen van de motoruitvoeringen voor de VW Polo.

Welke Volkswagen Polo kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Volkswagen Polo kan direct besteld worden in diverse frissen kleuren, zowel geschikt voor privé rijden als zakelijk vervoer. U kunt kiezen uit de carrosseriekleuren Urano Grey, Pure White, Black, Cornflower Blue, Flash Red, Blue Silk, Deep Black, Pepper Grey, Reflex Silver, Sunset Red, Toffee Brown en Oryx White.

Stern: uw Volkswagen Polo totaalaanbieder

Wilt u ook de nieuwe Volkswagen Polo uitproberen? Via Stern kunt u de VW Polo kopen maar ook leasen, financieren of verzekeren. Onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto, kan alle Polo uitvoeringen, opties en accessoires leveren. Tevens bieden de Heron Auto werkplaatsen gespecialiseerd Volkswagen onderhoud aan, zodat u alle service op één centraal adres kunt vinden. 

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Polo Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Polo kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Polo leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Polo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »